about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گوگل دست‌ به دامن هکرها شد

شركت گوگل در بیانیه ای اعلام داشت به کاربرانی که بتوانند در مرورگر کروم حفره امنیتی پیدا کرده و ثابت كنند كه این حفره چگونه باعث ایجاد مشكل می‌شود، مبالغی را اهدا می کند. این جایزه كه مبلغ آن بیش از 1.25 میلیون دلار است، به كسانی تعلق می‌گیرد كه بتوانند در كروم بیش از 700 حفره امنیتی را كشف كنند.

 این شیوه مرسوم شركت‌های نرم‌افزاری است كه برای پیدا كردن مشكلات امنیتی خود دست به دامن هكر‌ها و محققان می‌شوند. اما تجربه ثابت کرده است که در اکثر مواقع هکرها پس از پیدا کردن حفره‌ها آن را اعلام نمی‌کنند تا با عرضه نبوغ خود در بازار سیاه آن را به با چندین برابر قیمت پیشنهادی گوگل به فروش برسانند.

کریس ایوانز، یکی از اعضای بخش فناوری تیم امنیتی کروم هدف گوگل از این اقدام را ارتقا امنیت سیستم عامل کروم دانسته و در وبلاگ رسمی کروم نوشته: "گوگل سیستم عامل دسکتاپی تحت لینوکس خود را به محک آزمایش گذاشته است چرا که امنیت، یکی از محوری‌ترین عناصر سیستم عامل کروم است و هیچ نرم افزاری نیز از این نظر کامل نیست."

 از همین رو گوگل سعی دارد تا باارائه مبالغی قابل توجه، طمع هكرها برای فروش حفره‌های كشف كرده در بازار سیاه را به حداقل برساند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.