about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گوگل در مسابقه 50 هزار دلاری خود رقیب می‌طلبد

هک کن و جایزه ببر یا Pwn2Own نام مسابقه‌ای است که از سال 2007 میلادی تاکنون هرساله برگزار می‌شود و فرصتی رسمی است، برای کارشناسان و هکرها تا به نرم‌افزارها و ابزارهای همراهی که پیش‌تر مخاطرات امنیتی را از سر گذرانده‌اند و به‌طور گسترده‌ای مورداستفاده کاربران قرار می‌گیرند نفوذ کنند. برندگان این مسابقه نه‌تنها دستگاهی که برای نفوذ از آن استفاده کرده‌اند را کادو می‌گیرند، بلکه از هدایای نقدی پیش‌بینی‌شده نیز برخوردار می‌شوند. گفتنی است کلمه Pwn به معنی هک کردن و کلمه Own هم به معنی صاحب شدن است.

در رقابت‌های مشابهی که در سال گذشته در کوالالامپور مالزی توسط گوگل برگزار شد هدف هک کردن مرورگر کروم بود و نه سیستم‌عامل کروم. گوگل رقابتPwnium  را سال گذشته به عنوان جایگزینی برای رقابت Pwn2Own به راه انداخت تا هکرهای تجاری که اطلاعات هک‌های خود را مخفی نگه داشته‌اند، درازای پول آن‌ها را افشا کنند، تا فضایی برای ارائه و تبادل اطلاعات و تجربیات وجود داشته باشد. این در حالی است که گوگل ادعا می‌کند سیستم‌عامل کروم ایمن‌ترین سیستم‌عامل در بازار است.

بنا به اطلاعیه این مسابقه، هرکس که بتواند به خود مرورگر و افزونه‌های آن‌ها نظیر گوگل کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، سافاری، ادوبی ریدر، ادوبی فلش و ... نفوذ کند از جوایز ارزنده‌ای برخوردار خواهد شد.

 این مسابقات از 6 الی 8 مارس (16 تا 18 اسفند) سال جاری در خلال اجلاس امنیتی CanSecWest در شهر ونکوور واقع در بریتیشل کلمبیای کانادا برگزار می‌شود.

از تفاوت‌های اصلی رقابت امسال می‌توان به حضور مردم در کنار کارشناسان اشاره نمود و همچنین این رویداد مانند سالیان گذشته اجباری بر حضور فیزیکی شرکت‌کنندگان ندارد بلکه تمامی شرکت‌کنندگان از تمامی نقاط جهان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند به طوری که دیگر نیازی به هزینه ثبت‌نام اولیه و هزینه‌های سفر به جهت حضور در محل مسابقه وجود نخواهد داشت.

در مصاحبه‌ای که در این چند روز اخیر قبل از مسابقه صورت گرفت، آقای تیم ویلس عضو ارشد گروه امنیت کروم عنوان کرد محدودیتی در جوایز وجود ندارد و تمام شرکت‌کنندگانی که بتوانند حفره‌ها و راه‌های نفوذی موجود را ارائه دهند، می‌توانند برنده جایزه 500 دلار تا 50 هزار دلاری این مسابقه باشند.

گوگل هدف از این مسابقات را بالا بردن سطح امنیت در فضای اینترنت با مطلع ساختن سازندگان از حفره‌های موجود در تولیدات خود عنوان کرده است و امیدوار است روزی برسد تا تمامی راه‌های نفوذ برای هکرها بسته شود.

لازم به ذکر است، این مسابقه سال پیش به‌گونه‌ای رقم خورد که هیچ گروه و فردی نتوانست در کروم نفوذ کند و این بدان معنی است که جایزه ویژه به هیچ‌کس تعلق نگرفت.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.