about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

گوگل بیماری افراد را اشتباه تشخیص می دهد

تحقیقی میان ۲ هزار آمریکایی نشان داد ۴۳ درصد افراد با جستجوی علائم خود در گوگل، بیماری خود را اشتباه تشخیص می دهند. همچنین از هر ۵ شرکت کننده، ۲ نفر بیماری خود را خطرناک تر تشخیص می دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دیلی میل، پژوهشی جدید نشان می دهد از بین هر ۵ آمریکایی ، ۲ نفر  با توجه به جستجو در گوگل تصور می کنند که یک بیماری خطرناک دارند.

این پژوهش که میان ۲ هزار آمریکایی انجام شده نشان داد ۴۳ درصد افراد علائم بیماری خود را در فضای آنلاین جستجو می کنند و در نهایت به این نتیجه می رسند که بیماری شان خطرناک تر از واقعیت است.

۶۵ درصد شرکت کنندگان از اینترنت برای تشخیص بیماری خود استفاده کردند اما نتایج این پژوهش نشان داده تایپ کردن علائم بیماری در نوار جستجو بیشتر از سود، ضرر همراه دارد.

۷۴ درصد از شرکت کنندگانی که بیماری خود را در فضای آنلاین جستجو تشخیص داده بودند، بسیار بیشتر نگران سلامتی شان شده بودند. دلیل این امر نیز پاسخ های «دکتر گوگل» است!  این در حالی است که طبق پژوهش مشاوره پزشکی اینترنتی فقط در کمتر از ۴۰ درصد مواقع معتبر است.

موسسه One Poll به سفارش شرکت LetsGet Checked این پژوهش را انجام داده است. در این پژوهش ۵۱ درصد از شرکت کنندگان  اعلام کردند  پس از بیمارشدن حتما به پزشک مراجعه می کنند. این در حالی است که یک چهارم شرکت کنندگان (۲۶ درصد) پزشک خانوادگی ندارند. منظور از پزشک  خانوادگی ، پزشکی است که مراقبت های اولیه را برای بیمار فراهم می کند.  همچنین در این تحقیق از هر ۱۰ شرکت کننده ۶ نفر به طور کلی از مراجعه به پزشک اجتناب می کنند.

دلایل اجتناب بیماران از پزشک نیز  به ترتیب هزینه های درمانی(۴۷ درصد)، بی توجهی پزشک به بیمار درباره علائم (۳۷ درصد)  و  کمبود زمان برای مراجعه به متخصص(۳۷ درصد) اعلام شده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد