about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گوگل به سوءاستفاده در اینترنت متهم شد

وون تشنر، یکی از اولین طراحان مرورگرهای اینترنتی در جهان می‌گوید گوگل از موقعیت برتر خود در اینترنت سواستفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از وی تری، وی که مرورگرهای مشهوری مانند اپرا و ویوالدی را طراحی کرده و در این زمینه از شهرت و اعتبار بالایی برخوردار است، می گوید گوگل مدت‌هاست تلاش می‌کند از برتری خود در این زمینه برای از میدان به درکردن رقبا استفاده کند.

این اتهامات چند ماه پس از آن مطرح می‌شود که گوگل توسط اتحادیه اروپا 4.2 میلیون یورو جریمه شد. علت این جریمه انحصارطلبی تجاری گوگل و موقعیت مناسب آن در حوزه ارائه خدمات جستجوی اینترنتی بوده است. این شرکت تلاش کرده کاربران را به استفاده از خدمات خود ترغیب کند و با محدود کردن و مانع تراشی در زمینه نمایش خدمات رقبا آن‌ها را از میدان به در کند.

به گفته جان وون تشنر گوگل بسیاری از خدمات خود را به شدت به هم پیوند زده که به عنوان مثال می توان به پیوند مرورگر کروم به خدمات اسناد گوگل و خدمات تبلیغاتی اد وردز اشاره کرد.

وی می‌گوید تنها دو روز بعد از علنی شدن انتقادهای وی از گوگل و عملکرد انحصارطلبانه اش این شرکت بدون اخطار قبلی ارائه خدمات ادوردز به وی را متوقف کرده است.

از سوی دیگر گوگل به طور گسترده از سرویس های خود برای جمع آوری اطلاعات در مورد کاربران استفاده می کند و بهره مندی از این حجم از اطلاعات شخصی می تواند در آینده مشکل آفرین شود.

به گفته وی اطلاع گوگل از انبوهی از اطلاعات شخصی کاربران می تواند در آینده دموکراسی را تهدید کند و گوگل و فیس بوک با استفاده از داده هایی که در اختیار دارند می توانند اینترنت را به صحنه نبرد تبلیغاتی مبدل کنند.

این متخصص می گوید انحصارگری گوگل در دو حوزه تبلیغات آنلاین و جستجو خطرناک است و متاسفانه گوگل نشان داده که نمی تواند جلوی سواستفاده خود از قدرت را بگیرد و به دنبال بلوکه کردن رقبا و منتقدان خود است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.