about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

هیات منصفه دادگاه فدرالی در دلاور اعلام کرد گوگل باید برای نقض ۲ حق امتیاز مرتبط با نرم افزارهای صوتی ۱۵.۱ میلیون دلار غرامت به شرکت هلدینگ پتنت «پرسونال آئودیو» پرداخت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از رویترز، «پرسونال آئودیو» مدعی شده بود که اپ موسیقی گوگل به نام «گوگل پلی موزیک» شامل فهرست آهنگ های دانلود شده، ناوبری و ویژگی های اصلاحی است که حقوق اختراع این شرکت را نقض کرده است.

هیات منصفه نیز اعلام کرد گوگل عامدانه حق امتیاز اختراعات را نقض کرده است که این امر احتمالا سبب شود قاضی مبلغ جریمه را تا ۳ برابر رای اعلام شده، بالا ببرد.

خوزه کاستاندا سخنگوی گوگل اعلام کرد این شرکت از رای هیات منصفه ناامید شده و خواستار تجدید نظر درباره آن می شود. به گفته او حکم دادگاه شامل محصولی است که دیگر تولید نشده و روی مشتریان تاثیری نمی گذارد.

سخنگوی وکلای پرسونال آئودیو این شرکت از رای دادگاه راضی است. پرسونال آئودیو در اسناد دادگاه در ماه می خواستار ۳۳.۱ میلیون دلار خسارت شده بود. این شرکت نخستین بار در سال ۲۰۱۵ میلادی درباره پتنت هایش از گوگل شکایت کرده بود اما این شکایت بعدا از تگزاس به دلاور منتقل شد.

رای دادگاه دلاوری کمتر از یک ماه پس از آن اعلام شد که هیات منصفه ای در سن فرانسیسکو به گوگل دستور داد ۳۲.۵ میلیون دلار غرامت برای نقض حق اختراع به شرکت سونوس پرداخت کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.