about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

گوگل بر اساس همه پرسی اداره نمی شود

اخیراً هزاران کارمند گوگل در یک اعتراض داخلی شرکت کرده تا نارضایتی خود از مشارکت این کمپانی در پروژه های فناوری را اعلام کنند و به گفته پیچای، این شورش بی سابقه در تصمیم گیری های مدیریتی شرکت تأثیر اندکی داشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در روزهای اخیر گفته شده بود که گوگل از شرکت در مناقصه مرتبط با وزارت دفاع ایالات متحده منصرف شده است و دلیل این موضوع تقابل آن با دستورالعمل های اخلاقی شرکت بود. پیچای اعلام کرده که گوگل بر اساس همه پرسی اداره نمی شود و در مورد اخیر هم این تصمیم بر اساس آنچه که کارمندان گفته اند گرفته نشده بلکه بنا بر مذاکراتی بوده که با بخش هوش مصنوعی انجام داده ایم.

در ماه مارس سال جاری میلادی بود که خبر مشارکت گوگل در پروژه Maven فاش شد. در این پروژه پنتاگون در تلاش بود با استفاده از هوش مصنوعی ویدیوهای ثبت شده توسط پهپادها را تحلیل کند. بیش از 4000 کارمند گوگل درخواست توقف همکاری گوگل با این پروژه را امضا کردند. حتی به دنبال این اتفاق برخی از کارمندان گوگل استعفا دادند.

در ادامه گوگل خبر داد که به دنبال پاسخ به اعتراضات، در پی به کار گیری اصول مرتبط با هوش مصنوعی هستند. پیچای البته اعلام کرده بود که گوگل قصد دارد در آینده در زمینه هایی از جمله امنیت سایبری یا حمل و نقل با وزارت دفاع ایالات متحده همکاری و از نیروهای نظامی این کشور حمایت کند. او همچنین افزوده بود: «ما عمیقاً به آنچه که آنها برای محافظت از کشور انجام می دهند احترام می گذاریم».

البته پیچای به طور روشن بیان کرده که گوگل در زمینه تسلیحات خودکار یا هر آنچه که اصول مرتبط با هوش مصنوعی این شرکت را زیر سوال ببرد همکاری نخواهد کرد. علاوه بر این درباره موتور جستجوی ویژه گوگل برای چین که قرار است اطلاعات را سانسور کند نیز سوالاتی شد. گوگل از سال 2010 به این بهانه از چین خارج شده بود که دیگر نمی تواند با درخواست های دولت این کشور برای فیلتر کردن اطلاعات کنار بیاید.

برای بازگشت به چین گوگل باز هم باید به درخواست های دولت در این خصوص پاسخ دهد. پیچای پاسخ داده که ارائه جستجو در چین که 20 درصد از جمعیت جهان را در خود جای داده برای گوگل مهم است. به گفته او شرکت می خواهد بررسی کند که موتور جستجوی گوگل در تطابق با قوانین چین به چه شکل خواهد بود. او زمانی برای بازگشت گوگل به چین اعلام نکرده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد