about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

گوگل بر اساس همه پرسی اداره نمی شود

اخیراً هزاران کارمند گوگل در یک اعتراض داخلی شرکت کرده تا نارضایتی خود از مشارکت این کمپانی در پروژه های فناوری را اعلام کنند و به گفته پیچای، این شورش بی سابقه در تصمیم گیری های مدیریتی شرکت تأثیر اندکی داشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در روزهای اخیر گفته شده بود که گوگل از شرکت در مناقصه مرتبط با وزارت دفاع ایالات متحده منصرف شده است و دلیل این موضوع تقابل آن با دستورالعمل های اخلاقی شرکت بود. پیچای اعلام کرده که گوگل بر اساس همه پرسی اداره نمی شود و در مورد اخیر هم این تصمیم بر اساس آنچه که کارمندان گفته اند گرفته نشده بلکه بنا بر مذاکراتی بوده که با بخش هوش مصنوعی انجام داده ایم.

در ماه مارس سال جاری میلادی بود که خبر مشارکت گوگل در پروژه Maven فاش شد. در این پروژه پنتاگون در تلاش بود با استفاده از هوش مصنوعی ویدیوهای ثبت شده توسط پهپادها را تحلیل کند. بیش از 4000 کارمند گوگل درخواست توقف همکاری گوگل با این پروژه را امضا کردند. حتی به دنبال این اتفاق برخی از کارمندان گوگل استعفا دادند.

در ادامه گوگل خبر داد که به دنبال پاسخ به اعتراضات، در پی به کار گیری اصول مرتبط با هوش مصنوعی هستند. پیچای البته اعلام کرده بود که گوگل قصد دارد در آینده در زمینه هایی از جمله امنیت سایبری یا حمل و نقل با وزارت دفاع ایالات متحده همکاری و از نیروهای نظامی این کشور حمایت کند. او همچنین افزوده بود: «ما عمیقاً به آنچه که آنها برای محافظت از کشور انجام می دهند احترام می گذاریم».

البته پیچای به طور روشن بیان کرده که گوگل در زمینه تسلیحات خودکار یا هر آنچه که اصول مرتبط با هوش مصنوعی این شرکت را زیر سوال ببرد همکاری نخواهد کرد. علاوه بر این درباره موتور جستجوی ویژه گوگل برای چین که قرار است اطلاعات را سانسور کند نیز سوالاتی شد. گوگل از سال 2010 به این بهانه از چین خارج شده بود که دیگر نمی تواند با درخواست های دولت این کشور برای فیلتر کردن اطلاعات کنار بیاید.

برای بازگشت به چین گوگل باز هم باید به درخواست های دولت در این خصوص پاسخ دهد. پیچای پاسخ داده که ارائه جستجو در چین که 20 درصد از جمعیت جهان را در خود جای داده برای گوگل مهم است. به گفته او شرکت می خواهد بررسی کند که موتور جستجوی گوگل در تطابق با قوانین چین به چه شکل خواهد بود. او زمانی برای بازگشت گوگل به چین اعلام نکرده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.