about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

راسکامنادزر ، رگولاتور ارتباطات روسیه به دلیل عدم حذف محتوای غیرقانونی به طور مکرر، جریمه ای ۲۱.۱ میلیارد روبلی (معادل ۳۷۳ میلیون دلار) برای گوگل وضع کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مسکو از مدت ها قبل نسبت به نشر محتوای غیرقانونی در این پلتفرم فناوری خارجی اعتراض داشت. اما به نظر می رسد از زمان حمله روسیه با اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، اختلافات میان دولت و پلتفرم تشدید شده است.

این درحالی است که به نظر می رسد یوتیوب هدف اصلی دولت روسیه باشد. شبکه اجتماعی مذکور برخلاف توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام هنوز در این کشور مسدود نشده است.

راسکامنادزر رگولاتور ارتباطات روسیه اعلام کرد دادگاه منطقه تاگانسکی جریمه ای ۲۱.۱ میلیارد روبلی برای گوگل تعیین کرده زیرا این شرکت به طور مکرر در محدودسازی محتوای ممنوع شکست خورده است. همچنین دادگاه به طور خاص از یوتیوب انتقاد کرد.

این دادگاه مدعی است یوتیوب طی درگیری روسیه و اوکراین اخبار جعلی در این زمینه را حذف نکرده و همچنین اجازه داده محتوای مروج دیدگاه های افراط گرایانه و دعوت کودکان به شرکت در اعتراضات غیرقانونی در پلتفرمش باقی بماند.

جریمه مذکور براساس بخشی از درآمد سالانه گوگل در روسیه تعیین شده است. سال گذشته نیز گوگل در این کشور ۷.۲ میلیارد روبل جریمه شده بود.

از سوی دیگر حساب بانکی گوگل در روسیه توقف شده و در نتیجه این واحد اعلام ورشکستگی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد