about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

گوگل قصد دارد که نحوه ارتباط خود با تولید کنندگان موبایل‌ اندرویدی را تغییر دهد و شرکت‌های اروپایی برای در اختیار کذاشتن امکانات خود پول دریافت کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پیش از این تولیدکنندگان دیوایس‌های اندرویدی هیچ گونه هزینه‌ای برای قراردادن سرویس ها و اپلیکیشن‌های گوگل در گجت هایشان دریافت نمی‌کردند. حال قضیه کمی فرق کرده و گوگل قصد دارد تولید کنندگان اروپایی موبایل‌ اندرویدی را مجبور کند، هزینه‌ی استفاده از اپ‌هایش را پرداخت نمایند.

پیشتر به گوگل تذکر داده شد که نباید به صورت غیر قانونی گوگل کروم خود را  با اپ‌های جستجوی دیگر سیستم عامل اندروید همگام سازی کند.بدین ترتیب کمپانی‌های سازنده، اکنون مجبورند کروم، پلی استور و اپلیکیشن‌های موبایلی گوگل را تک تک دریافت نمایند. بدین ترتیب همگی آنها ممکن است به صورت بسته‌ای در دسترس کاربر قرار نگیرد.

تا به حال گوگل هزینه‌ای بابت استفاده از اپلیکیشن‌های یاد شده درخواست نکرده بود چرا که می توانست از سرچ‌ها و گوگل کروم درآمد زیادی کسب کند. حال که این قابلیت را ندارد، مجبور شده که روش دیگری برای درآمدزایی خود پیدا کند. البته هنوز مشخص نیست که گوگل قصد دارد چه مقدار هزینه برای لیسانس کدامیک از اپلیکیشن‌هایش دریافت کند.

هیروشی لاکهایمر سرپرست اندروید با انتشار پستی در این باره گفت:

«پیشتر، سرچ گوگل و مرور کروم به همراه دیگر اپلیکیشن‌های ما روی سیستم عامل اندروید نصب شده بود. بدین شکل ما می توانستیم هزینه‌ی لازم برای توسعه و توزیع مجانی آن را تامین کنیم.حال تصمیم گرفته‌ایم سیستم جدیدی برای قرارداد مجوز استفاده از اپلکیشین‌هایمان روی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های اندرویدی منطقه‌ی اقتصادی اروپا درنظر بگیریم.»

البته گفتنی است که سیستم عامل اندروید به طور کلی مجانی خواهد بود و هیچ تولید کننده‌ای برای استفاده از آن در موبایل‌ اندرویدی خود مجبور نیست هزینه‌ای پرداخت نماید. بدین ترتیب کاربران مجبور خواهند بود در صورت نیاز به اپلیکیشن‌های دلخواه شرکت گوگل، آنها را یکی یکی دانلود کرده و از آنها استفاده نمایند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.