about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گوشی هوشمند M8 Eye

اچ تی سی با عرضه‌ی گوشی هوشمند خود، one M8 توجه بسیاری را به سمت خود جلب کرد، اما بسیاری از کارشناسان و منتقدین دوربین  4مگاپیکسلی این تلفن‌هوشمند را از جمله‌ی نقاط ضعف آن خواندند. حال شایعاتی مبنی بر ارائه‌‌ی one M8 با دوربین 13 مگاپیکسلی دوگانه منتشر شده که حکایت از عرضه‌ی آن به بازار تا پایان ماه اکتبر دارند.

بنابر اخبار منتشر شده  One M8 Eye از نظر سخت‌افزاری مشابه one M8 است، اما HTC در پشت دستگاه به‌جای استفاده از دوربین Duo Camera با رزولوشن  4مگاپیکسلی و فناوری اولترا پیکسل، از یک سنسور 13مگاپیکسلی در کنار سنسور مربوط به ثبت عمق تصاویر بهره گرفته است.

همانطور که اشاره کردیم همچنان شاهد استفاده از فناوری ثبت عمق تصاویر در One M8 Eye خواهیم بود، هرچند HTC استفاده از قابلیت اولتراپیکسل را کنار گذاشته است که شاید بتوان عمده ضعف one M8 در بخش دوربین را به‌دلیل بهره‌گیری از این فناوری دانست. فناوری اولتراپیکسل در کنار بهره‌گیری از سنسورهایی با رزولوشن پایین، منجر به ضعف دوربین one M8 دربرابر رقبا شده بود، هرچند HTC اعتقاد داشت که استفاده از پیکسل‌های بزرگ‌تر نتیجه‌ی بهتری در مقایسه با پیکسل‌های ریز‌تر و بیشتر دوربین‌های رقبا دارد.

به احتمال زیاد One M8 Eye به‌همراه اندروید 4.4.4 کیت‌کت و رابط ‌کاربری سنس 6 HTC همراه خواهد شد. براساس اخبار منتشر شده به‌نظر می‌رسد صفحه‌ی نمایش این نسخه از 5 اینچ به 5.2 اینچ افزایش یافته ولی رزولوشن آن روی 1080 p باقی مانده است.

برای اطلاع از صحت اطلاعات منتشر شده، باید منتظر مراسم 16 مهرماه HTC باشیم.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.