about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گوشی های هواوی از کارت حافظه هم محروم شدند

در ادامه ضربات پی در پی بر پیکر غول تکنولوژی چین، حالا خبر می رسد که سازمان مرجع استانداردهای کارت حافظه یعنی SDA هواوی را از فهرست اعضای خود حذف کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  بدین ترتیب این شرکت دیگر نمی تواند در محصولاتش از درگاه کارت حافظه اس دی یا میکرو اس دی استفاده نماید.

فشار روزافزون دولت واشنگتن روی شرکت های آمریکایی برای قطع همکاری با هواوی به اوج رسیده، اما نکته جالب اینجاست که انجمن SD یک سازمان غیر انتفاعی است و بیش از 1000 عضو از سرتاسر جهان دارد. در حال حاضر ژاپنی ها (کانن، پاناسونیک، سونی، توشیبا) نقش پر رنگی در هیئت مدیره این شرکت دارند.

دلیل پیشقدم شدن SDA در تحریم هواوی هنوز مشخص نیست، همان طور کهتصمیم زودهنگام و عجولانه شرکت ARM قابل درک نبود. انجمن SD مثل اکثر شرکت ها، شجاعت کافی برای انتشار بیانیه رسمی قطع همکاری با هواوی را نداشته و فقط نام این کمپانی را به شکل ناگهانی و بی سر و صدا از فهرست اعضای خود حذف کرده است.

واقعیت این است که طی چند سال اخیر نقش کارت حافظه میکرو اس دی در دنیای موبایل های پرچمدار کمرنگ تر از قبل شده، اما میان رده ها و گوشی های اقتصادی هنوز نیاز اساسی به این درگاه دارند. در حالی که پرچمداران با حافظه داخلی بالا به دست خریدار می رسند، فضای ذخیره سازی اصلی گوشی های میان رده و اقتصادی هنوز برای اکثر کاربران کافی نیست.

البته شاید هواوی این آینده را پیش بینی کرده بود، به خصوص بعد از بلایی که سر ZTE آمد. به همین دلیل سال گذشته در مراسم رونمایی از گوشی های سری میت 20 شاهد معرفی کارت حافظه نانو بودیم که از درگاه مشابه سیم کارت استفاده می کنند. این درگاه تاکنون فقط در پرچمداران هواوی استفاده شده بود ولی به نظر می رسد تمام گوشی های بعدی هواوی با پشتیبانی از کارت حافظه نانو وارد بازار شوند.

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.