about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

گلوبالستر به دنبال فرکانس‌های غیرمجاز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت گلوبالستار1 (Globalstar)، از سال‌ها پیش طرحی را برای استفاده از یک بازه‌ی فرکانسی جدید در خدمات وای‌فای که زیر نظر آن‌ها است ارائه داد؛ اما با آن مخالف شد؛ اما هم‌اکنون گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد، احتمالاً این طرح به‌زودی به اجرا در خواهد آمد. به نظر می‌رسد کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC2)، به این طرح توجه نشان داده است.
در صورتی که این طرح اجرا شود؛ کاربران وای‌فای آمریکا از یک کانال ارتباطی بیشتر برخوردار خواهند شد که می‌تواند ازدحام را کاهش داده و کیفیت ارتباط را افزایش دهد؛ اما برای استفاده از فرکانس جدید موردنظر، باید سفت افزار دستگاه‌ها و هات‌اسپات‌ها ارتقا داده شود. همچنین این کانال در دسترس همه نخواهد بود.
شرکت گلوبالستر در نظر دارد تا کانال چهارمی را با پهنای باند فرکانسی 2.4 گیگاهرتز که استفاده از آن در آمریکا غیرمجاز است را در دسترس قرار دهد. این شکرت می‌خواهد از یک باند نگهبان3 (Guard band) برای خدمات بر پایه‌ی وای‌فای استفاده کند؛ زیرا بیشتر دستگاه‌های وای‌فای موجود در آمریکا، توانایی اصلاح شدن برای استفاده از یک کانال جدید را دارند.
برخلاف کانال‌های دیگر که در اختیار کمیسیون ارتباطات فدرال قرار دارد، کانال جدید ایجاد شده تنها تحت کنترل گلوبالستار خواهد بود.
گلوبالستار می‌خواهد از کانال مذکور برای شبکه‌ای به نامه خدمات کم قدرت زمینی4 (TLPS) استفاده کند؛ اما خریداران دستگاه‌های وای‌فای و مسیریاب‌ها برای استفاده از آن باید بروزرسانی خاصی را انجام دهند. به همین علت ممکن است گلوبالستار از این کانال جدید تنها برای مشتریان خود استفاده کند.
از طرفی شرکت‌های گوگل، مایکروسافت، صنایع کابلی و حامیان وای‌فای و بلوتوث از کمیسیون ارتباطات فدرال می‌خواهند تا با طرح ارائه شده توسط گلوبالستار مخالفت کند. گروه منافع خاص بلوتوث (Bluetooth Special Interest Group) توضیح می‌دهد در صورت تصویب طرح مذکور کانال مورد استفاده با بلوتوث تداخل پیدا می‌کند. آن‌ها همچنین بیان می‌کنند کار خطرناکی است که بک طیف بدون مجوز را در اختیار یک شرکت قرار دهیم، در حالی که بسیاری از مردم از مقررات و طیف‌های استاندارد استفاده می‌کنند.

___________________

1- گلوبالستار، یک شرکت ماهواره‌ای که خدمات صدا و داده‌ی با کیفیت برای کاربران تجاری و تفریحی ارائه می‌دهد.
2- Federal Communications Commission
3- در رادیو به بخشی از طیف فرکانسی که با هدف جلوگیری از تداخل باتدهای مختلف با هم بدون استفاده باقی می‌ماند، باند نگهبان گفته می‌شود.
4- Terrestrial Low-Power Service

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد