about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

ایلان ماسک و ریشی سوناک ،نخست وزیر بریتانیا در زمینه هوش مصنوعی با یکدیگر گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،ایلان ماسک از همکاری چین در زمینه امنیت هوش مصنوعی استقبال و اعلام کرد که میخواهد پکن را در این زمینه با بریتانیا و آمریکا متحد کند.

ایلان ماسک از حضور چین در اولین اجلاس ایمنی هوش مصنوعی به میزبانی بلچلی پارک انگلستان حمایت کرد که شرکت ها و کشورهای پیشرو را برای توافق بر سر گام های اولیه در مورد چگونگی مدیریت خطرات مدل های پیشرفته هوش مصنوعی گرد هم آورده است.

ایلان ماسک گفت:

اگر ایالات متحده، بریتانیا و چین در مورد ایمنی هوش مصنوعی متحد باشند، اتفاق خوبی خواهد افتاد، زیرا رهبری هوش مصنوعی در اتحاد بین کشورهاست.من فکر میکنم حضور چین در اجلاس واقعاً ضروری بود. اگر آنها شرکت نمیکردند، برگزاری اجلاس هوش مصنوعی بیهوده بود.

سوناک در این نشست دو روزه در اتاقی طلاکاری شده در لنکستر هاوس لندن که یکی از مجلل ترین مکان های دولتی است و اغلب برای دیدارهای دیپلماتیک مورد استفاده قرار میگیرد، با ماسک مصاحبه کرد.

سوناک اعلام کرد که از دیدار با ماسک احساس افتخار و هیجان میکند و از این موقعیت برای ایجاد سرمایه گذاری در بریتانیا استقبال میکند.

ماسک گفت :

فکر میکنم هوش مصنوعی مخرب ترین نیروی تاریخ است و این فناوری قادر خواهد بود همه کارها را انجام دهد.من نمیدانم که آیا هوش مصنوعی به نفع مردم است یا خیر.

 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.