about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

گسترش قلمرو گوگل در آمریکا

شرکت گوگل قصد دارد با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری، محوطه ای جدید را برای افزایش تعداد کارمندان خود ایجاد کند.

به گزارش کارگروه بین المللی سایبربان؛ گوگل، 20 سال پس از ورودش به نیویورک، با اجرای پروژه جدید خود،  امکان 2 برابر شدن نیروی کار 7 هزار نفری در شهر را فراهم خواهد آورد.

گوگل اعلام کرده است در نظر دارد پیرو برنامه‌های بحث برانگیز آمازون در راستای ایجاد یک دفتر مرکزی در نیویورک،  حضور خود را در این شهر با ساخت محوطه‌ای در روستای غربی تقویت کند.

این محوطه جدید، موسوم به میدان هادسون (Hudson Square)، بیش از 1.7 میلیون متر مربع فضا در خیابان 315 و 345 هادسون و خیابان 550 واشنگتن اشغال خواهد کرد.

اجاره نامه‌های جدید، از خرید 2.4 میلیارد دلاری اخیر بازار چلسی منهتن که 7 هزار کارمند دارد، پیروی می‌کند. محوطه جدید، با فضای موجود، به گوگل این امکان را می‌دهد که شمار کارمندان خود را در این شهر طی دهه آینده افزایش دهد. آمازون قصد دارد، دفاتر مرکزی خود را در نیویورک، با 25 هزار کارمند پر کند.

گوگل انتظار دارد پس از پایان عملیات ساختمان سازی، تا سال 2020  به سمت ساختمان‌های خیابان هادسون و تا سال 2022 به سمت خیابان واشنگتن پیشروی کند. میدان گوگل هادسون تبدیل به مهمترین ساختمان برای فعالیت‌های مبتنی بر نیویورک خواهد شد.

طبق گزارشی منتشر شده از سوی نیویورک تایمز، گوگل در سال 2006 بدون هیاهو وارد نیویورک شد ؛ لیکن از زمان همکاری با اعیان سازی محله چلسی مورد انتقاد قرار گرفته است ؛ این در حالی است که فروشندگان مواد غذایی مدعی هستند، بازار فروش خود را با وجود رستوران‌های خانگی از دست داده‌اند.

روت پورات (Ruth Porat)، مدیر ارشد مالی گوگل و آلفابت طی پستی عنوان کرد:

ما معتقدیم شرکت ما پیشرفت خواهد کرد، ما مسئولیتی در قبال پشتیبانی از جوامعی که ما آن را خانه می‌نامیم بر دوش داریم؛ این به معنای پشتیبانی از زیرساخت‌ها و خدماتی است که محله‌های ما را به مکانی منحصر به فرد برای کار، زندگی و بازی تبدیل می‌نمایند.

وی خاطر نشان کرد که این شرکت از سال 2011 تا کنون، بیش از 150 میلیون دلار اعتبار به نیویورک غیر انتفاعی اختصاص داده است. وی بر همکاری با سیستم کتابخانه عمومی نیوسیتی به منظور ارائه اینترنت وای فای رایگان به دانش آموزان مدارس دولتی و خانواده‎هایی که از داشتن اینترنت خانگی محروم هستند، تأکید کرد و مبلغ 1.5 میلیون دلار به پروژه حفاظت از بنای یادبود ملی دیوار سنگی (Stonewall)، و برنامه‌هایی که از آموزش « STEM » حمایت می‌کنند، اهدا نمود.

هفته گذشته اپل نیز، اعلام کرد مشغول ساخت محوطه جدیدی در آستین تگزاس، به ارزش یک میلیارد دلار است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.