about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

گسترش زمینه فعالیت‌های AT&T

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نظر می‌رسد شرکت ای.‌ تی اند تی1 (AT&T)، می‌خواهد به صنعت پهپادها وارد شود. این شرکت در حال حاضر از پهپادها برای نظارت بر عملکرد برج‌های سلولی2 و ارسال تصاویر به دفتر مهندسین استفاده می‌کند. این شرکت به تازگی اعلام کرد، می‌خواهد نوع جدیدی از پهپادها را به نام «سلول روی بال‌های پرنده»3 (Flying COWs) ایجاد کند. این پهپادها را می‌توان به‌عنوان یک برج سلولی در همایش‌ها و مناطق پر رفت آمد که افراد بسیاری به اینترنت متصل شده و موجب اختلال در آن می‌شوند، استفاده کرد. همچنین در هنگام رخ داد بلایای طبیعی، می‌تواند با استفاده از پهپادهای مذکور، به‌سرعت یک پوشش ارتباطات بی‌سیم را برای آن منطقه فراهم کند.
پهپادهای مذکور می‌توانند در مناطقی خاص به شبکه‌ی نسل چهارم اینترنت همراه (LTE) متصل شوند تا اطلاعات را از سرورهای ای.‌ تی اند تی دریافت و تجزیه‌وتحلیل کند. این کار به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در زمان مشکلات به صورت زمان واقعی به آن‌ها پاسخ داده شود.
آرن پرگلر (Art Pregler)، مدیر برنامه‌ی پهپاد ای.‌ تی اند تی، گفت: «ما در دوران اولیه استفاده از پهپادها در بخش تجاری هستیم.»
پرگلر افزود: «با ادامه‌ی تحول پهپادها، هوش مصنوعی و ربات‌ها، ما می‌توانیم آینده را در رابطه با تعامل انسان و ماشین ببینیم.»
شرکت مخابراتی مذکور در حال بررسی موارد مورداستفاده‌ پهپادهای خود در زمینه‌های مختلف اینترنت اشیا مانند مصارف صنعتی و کشاورزی است.
در حال حاضر شرکت‌هایی مانند گوگل و آمازون با شرکت مخابراتی ورایزن که رقیب اصلی ای.‌ تی اند تی محسوب می‌شود برای تولید پهپادهایی با کارایی‌های مختلف همکاری می‌کنند. سال گذشته ورایزن اعلام کرد با همکاری شرکت پرسیژن هاوک (PrecisionHawk) می‌خواهد به توسعه‌ی نقشه‌برداری و نظارت بر محصولات کشاورزی کمک کند.

________________________

1- ای‌تی‌اندتی، بزرگ‌ترین شرکت مخابرات تلفن ثابت، سرویس‌دهنده اینترنت پهن‌باند، اشتراک تلویزیون‌های اینترنتی و دومین اپراتور تلفن همراه آمریکا است.
2- برج سلولی، تجهیزاتی است که روی یکی دکل برای ایجاد ارتباطات موبایل ویا وایمکس مورد استفاده قرار می‌گیرد.
3- Flying Cell on Wings

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.