about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گسترش روابط علمی و فناورانه ایران و پاکستان

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ پروفسور اشرف رئیس بنیاد علم پاکستان با نصرت‌الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی در محل صندوق دیدار کرد. در این نشست توافقات اولیه‌ای به‌منظور آغاز همکاری‌های مشترک شکل گرفت.

در این نشست ضرغام ضمن معرفی فعالیت‌های صندوق و حمایت‌های از پژوهشگران اظهار کرد: بین ایران و پاکستان همکاری‌های زیادی وجود داشته است که یکی از این همکاری‌ها الگوبرداری آموزش عالی پاکستان از دانشگاه پیام نور بوده است. صندوق حمایت از پروژه‌های تحقیقاتی، ثبت اختراع، اعطای پسادکتری، حمایت از رساله‌های دانشجویان دکتری، اعطای گرنت و کرسی پژوهشی و حمایت از برگزاری رخدادهای علمی را انجام می‌دهد.

ضرغام در ادامه افزود: حمایت از پژوهش سراهای دانش‌آموزی از دیگر اقدامات صندوق است زیرا آینده علم در مدارس رقم‌زده می‌شود که در این راستا به حمایت از دانش آموزان در قالب آموزش روش تحقیق، انجام مطالعه گروهی، اعطای هزینه ثبت اختراع ملی و پرداخته‌شده است. با این حمایت علاوه بر فرهنگ‌سازی انجام فعالیت‌های گروهی اعتمادبه‌نفس دانش آموزان را تقویت کرده و به آن‌ها فکر کردن و پویایی را آموزش می‌دهیم.

به گفته وی، یکی دیگر از فعالیت‌های در دست اجرای صندوق حمایت از پژوهشگران تلاش جهت مردمی سازی علم و رشد علم جامعه است.

در ادامه پروفسور اشرف در خصوص بنیاد علم پاکستان گفت: این بنیاد از سال 1973 به وجود آمده و زیرمجموعه وزارت علوم پاکستان است که هر فعالیتی مرتبط با علم را حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بنیاد علم پاکستان از پروژه‌های تحقیق و توسعه نیز حمایت می‌کند افزود: حمایت از حضور محققین در همایش‌ها و کنفرانس‌ها، حمایت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و اعطای گرنت به محققین از دیگر فعالیت‌های این بنیاد است.

رئیس بنیاد علم پاکستان همچنین تصریح کرد: 9 آزمایشگاه سیار داریم که به مدت 200 روز در نقاط محروم و دورافتاده در اختیار پژوهشگران و محققین قرار می‌گیرند همچنین با 25 کشور دنیا فعالیت های مشترک خود را شروع کرده ایم و امیدوارم با بنیاد علم ایران نیز بتوانیم فعالیت های خود را آغاز کنیم.

در پایان هر دو طرف ضمن خرسندی از آشنایی با بنیادها توافق کردند که پس از بررسی‌های تکمیلی در سه زمینه پروژه تحقیقاتی مشترک، تبادل اساتید و برگزاری رویدادهای علمی و کارگاه آموزشی مشترک در قالب تفاهم‌نامه اقدامات لازم را به عمل‌آورند.

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .