about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گسترش حضور ناتو در کشورهای حوزه خلیج‌فارس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ جنز استولتنبرگ (Jens Stoltenberg)، دبیر کل ناتو و شیخ صباح خالد الحمد الصباح، وزیر امور خارجه کویت با یکدیگر دیدار و در زمینه‌های مختلف همکاری، از جمله تقویت دفاع سایبری کشورهای حوزه خلیج‌فارس گفتگو کردند. دبیر کل ناتو، ضمن تشکر از کویت برای میزبانی از ناتو و تدارک این دیدار، این کشور حاشیه خلیج‌فارس را یکی از شرکا و دوستان قدیمی ناتو قلمداد کرد. این مقام ارشد ناتو، کویت را به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین محورهای ایجاد و تقویت امنیت در منطقه خلیج‌فارس عنوان کرد و خواستار گسترش سطوح مختلف همکاری بین دو طرف شد.
در یکی از بندهای قراردادهای به امضا رسیده بین ناتو و کویت، مقرر گردید تا یک دفتر منطقه‌ای ICI (پیمان همکاری استانبول) در کویت تأسیس شود. پیمان همکاری استانبول ناتو، پیمانی است که در پی نشست سال 2004 ناتو در استانبول منعقد شد. در این پیمان مقرر شد تا ناتو، حضور خود را در کشورهای حوزه خلیج‌فارس تقویت کند و تشکیل خاورمیانه بزرگ‌تر و کمک به تغییرات مهم در این منطقه را تسریع نماید.
یکی دیگر از مهم‌ترین بخش‌های توافق بین ناتو و کویت، تقویت همکاری‌ها در زمینه دفاع سایبری بود. دو طرف توافق کردند که با تقویت دفاع سایبری کشورهای حوزه خلیج‌فارس، از این کشورها در برابر حملات سایبری مهاجمین دفاع کنند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.