about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اینترنت اشیاء به میلیارد‌ها دستگاه فیزیکی در سراسر جهان گفته می‌شود که به اینترنت متصل هستند و اطلاعات را جمع‌آوری می‌کنند و با کاربر و سایر دستگاه‌های متصل به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با افزایش دسترسی به اینترنت پهن باند و شبکه‌های سلولی و بی‌سیم به‌مرور این قابلیت به وجود آمد که تقریباً همه‌چیز به اینترنت متصل شود، به‌طوری‌که اکنون کاربری دستگاه‌های هوشمند در خانه‌ها و دفاتر کار بسیار زیاد شده است.
اینترنت اشیاء به میلیارد‌ها دستگاه فیزیکی در سراسر جهان گفته می‌شود که به اینترنت متصل هستند و اطلاعات را جمع‌آوری می‌کنند و با کاربر و سایر دستگاه‌های متصل به اشتراک می‌گذارند. هدف اصلی اینترنت اشیاء این است که با نصب حسگر روی هر چیزی در دنیا و ترجمه آن به زبان دیجیتال، کامپیوتر‌ها را در تماس مستقیم با محیط فیزیکی اطراف انسان قرار بدهد.
می‌توان گفت کاربرد اینترنت اشیاء در تمام صنایع بی‌انتهاست و این تکنولوژی بدون شک پتانسیل بسیار زیادی در جهان دارد. تقریباً تمام اجسام فیزیکی می‌توانند به دستگاه اینترنت اشیاء تبدیل شوند، به‌شرط اینکه قابلیت اتصال به اینترنت داشته تا از این طریق کنترل شوند یا با کاربر و دستگاه‌های دیگر، اطلاعات رد و بدل کنند.
به همین خاطر نمونه‌هایی از اینترنت اشیاء را می‌توان در تمام جنبه‌های زندگی انسان، از لامپ‌ها و زنگ در هوشمند در خانه هوشمند گرفته تا سیستم‌های ردیابی موجودی انبار و میز‌های هوشمند در محل کار، ماشین‌آلات، تجهیزات، خطوط تولید، انبار‌ها و وسایل نقلیه در حوزه صنایع و حتی در بخش مراقبت‌های بهداشتی پیدا کرد.
اینترنت اشیاء علم جدیدی نیست و سال‌ها است در دنیا به‌عنوان یکی از فناوری‌های کاربردی در توسعه صنایع و فناوری‌ها نقش‌آفرینی می‌کند. این علم با ایجاد شبکه‌ای از ابزار‌ها به بشر کمک می‌کند تا با سرعت و سهولت بیشتری کار خود را پیش ببرد.
مهم‌ترین کاربرد اینترنت اشیاء آن است که امکان درک و کنترل از راه دور برای انسان میسر می‌کند تا بتوان به بهترین شکل نسبت به تغییرات در محیط‌ها تصمیم‌گیری انجام داد.
اینترنت اشیاء در ایران نیز جایگاه خود را به‌تدریج یافته است و امروز صنایع برای در اختیار داشتن و استفاده از این فناوری ترغیب شده‌اند. شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نیز با ورود به این عرصه زیرساخت‌های فناورانه توسعه آن را فراهم کرده‌اند.
شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق فعال در حوزه اینترنت اشیاء در ایران در چند سال گذشته به دستاورد‌های بزرگی رسیده‌اند و در حوزه‌های محیط‌زیست، کشاورزی، حمل‌ونقل، مدیریت انرژی، آموزش، سلامت و امنیت محصولات کاربردی خوبی روانه بازار کرده‌اند که برخی از آن‌ها نه‌تنها سودآور هستند، بلکه مانع از خروج ارز از کشور می‌شوند.
با این حال همچنان این مفهوم در میان بسیاری از مردم ایران، ناآشناست و آگاهی کافی نسبت به آن وجود ندارد. برای مثال مزایایی که اینترنت اشیاء در صرفه‌جویی منابع انرژی به همراه دارد برای بسیاری از شهروندان و حتی صاحبان کسب‌وکار‌ها شفاف نشده است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، تولید محصولات مفید و ارائه خدمات در زمینه اینترنت اشیاء را افزایش و استفاده از این فناوری را گسترش دهد.

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.