about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

گزینش نخبگان سایبری در کره جنوبی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کره‌ی جنوبی در حال آموزش استعدادهای سایبری خود برای مقابله با کره‌ی شمالی است. کره‌ی جنوبی با برگزاری یک «هکاتون» دانشجویان نخبه‌ی خود را در حوزه‌ی برنامه‌نویسی انتخاب می‌کند.
دولت کره‌ی جنوبی در پی افزایش دو برابری نیروهای فرماندهی سایبری است و بر اساس برخی گزارش‌ها، در فاصله‌ی ‌سال‌های 2009 تا 2015، تقریباً 218 میلیون دلار در زمینه‌ی امنیت اطلاعات هزینه کرده است.
چو هیون چون (Cho Hyun Chun)، مدیر فرماندهی امنیت دفاع کره‌ی جنوبی، گفت: «کره‌ی شمالی مشغول تربیت سربازان سایبری است. این در حالی است که این کشور از سال 1990 شروع به توسعه‌ی تسلیحات هسته‌ای کرده و اکنون 1700 هکر ماهر و متخصص دارد.» وی کره‌ی شمالی را یک قدرت سایبری دنیا نامید که روی تقویت توانایی‌های سایبری تمرکز کرده است.
برخی گزارش‌ها حاکی است کره‌ی شمالی، 20 درصد بودجه‌ی نظامی خود را به عملیات سایبری اختصاص داده و 6000 نفر از نیروهای نظامی خود را برای عملیات مذکور تربیت کرده است.
با توجه به اینکه کره‌ی جنوبی و آمریکا، شرکای یکدیگر در فضای سایبری هستند، سیاست آن‌ها در برخورد با کره‌ی شمالی یکسان است؛ آن‌ها این کشور را یکی از قدرت‌ها و بلکه تهدیدات سایبری به شمار می‌آورند و سعی می‌کنند همیشه از حملات کره‌ی شمالی سخن به میان آورند تا اذهان عمومی را به همان سویی که می‌خواهند، سوق دهند. چندی پیش نیز، آمریکا و کره‌ی جنوبی با یکدیگر توافق کردند برای مقابله با حملات سایبری کره‌ی شمالی همکاری کنند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد