about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق گزارشی که مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا در 12 دسامبر اعلام کرد، در سال 2023 حدود 13900 حمله سایبری در ویتنام رخ داد که نسبت به سال گذشته 9.5 درصد افزایش داشته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این گزارش نشان می دهد که بیش از 550 وب سایت سازمان های دولتی با نام دامنه ".gov.vn" و برخی سازمان های آموزشی با نام دامنه ".edu.vn" مورد حمله و نفوذ و یا تحت تبلیغات برای قمار قرار گرفته اند؛ شرط بندی که توسط هکرها وارد محدوده آنها شده است.

در همین حال، حملات باج افزاری بیش از 83 هزار رایانه و سرور را هدف قرار داده اند که نسبت به سال قبل 8.4 درصد افزایش داشته است.

این حملات عمدتاً سازمان های دولتی، سیستم بانکی، موسسات مالی، سیستم های صنعتی و بسیاری از سیستم های مهم دیگر را در سراسر این کشور هدف قرار دادند.

به ویژه، تعداد حملات در پایان سال افزایش یافته است؛ درست زمانی که آژانس‌ها، سازمان‌ها و کسب‌وکارها باید طیف وسیعی از پروژه‌ها را تکمیل کنند.

اکثر حملات از نوع فیشینگ (32.6 درصد از تعداد کل) بوده است، در حالی که 27.4 درصد از حملات، آسیب پذیری های پلتفرم ها و نرم افزارهای نصب شده در رایانه ها و سرورها بوده و 25.3 درصد نیز وب سایت های توسعه یافته توسط سازمان ها را هدف قرار داده اند.

به منظور جلوگیری از حملات سایبری، سازمان ها باید امنیت سایبری و ایمنی دستگاه های شبکه خود را ارزیابی کنند و یک سیستم نظارت امنیتی شبانه روزی را مستقر نمایند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.