about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک تحلیل جدید از فعالیت‌های مخرب سایبری، نشان‌دهنده رشد قابل توجه حملات سایبری با منشأ دولتی است که برخی از کشورها دارای سهم بیشتری در آن هستند .

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کراوداسترایک (CrowdStrike) با انتشار گزارش سالانه خود از تهدیدات سایبری، مدعی شده است که تلاش‌ها برای نفوذ در تأسیسات صنعتی و حملات خرابکارانه در این بخش، بیش از شصت درصد افزایش داشته است.

این نتایج، توسط تیم تحقیقاتی فالکون اورواچ (Falcon OverWatch) به دست آمده است و تأکید می‌کند که فعالان سایبری امروزه، شبکه‌ها را به صورت مؤثرتری دچار اختلال می‌کنند و متوسط زمان برای شروع یک عملیات نفوذ و از دسترس خارج کردن شبکه، تنها به یک ساعت و 32 دقیقه کاهش یافته است که کاهشی سه برابری را نسبت به متوسط سال 2020 نشان می‌دهد.

همچنین در بخش دیگری از این تحقیق، مشخص شده است که مجرمان سایبری به دنبال جستجوی جایگزینی برای بدافزارها هستند و این در حالی است که 68 درصد از بدافزارها، به صورت رایگان در فضای مجازی، در دسترس مجرمان سایبری قرار دارند.

به طرز نگران کننده‌ای، کشورهایی نظیر چین، کره شمالی و ایران، نقش بسیار پررنگ و فعالانه‌ای در حملات سایبری با منشأ دولتی دارند و حجم گسترده‌ای از نفوذهای مخرب را بر عهده دارند.

•    همچنین در اثر این تحقیق، نتایج دیگری نیز به دست آمده است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود:

طی سال‌های اخیر، فعالیت‌های مخرب نفوذ در سامانه‌های ارتباطاتی رشد چشم‌گیری داشته‌اند. گروه هکری عنکبوت جادوگر(WIZARD SPIDER)، یکی از پرکارترین گروه‌های مخرب سایبری بود و تقریباً دو برابر گروه هکری eCrime، فعالیت مخرب سایبری داشت.

پارام سینگ (Param Singh)، معاون گروه تحقیقاتی گروه فالکون در شرکت کرود استرایک، در این زمینه گفت:

طی سال‌های اخیر، کسب‌وکارها با رشدی غیرقابل باور از حملات روزانه سایبری مواجه شدند. گروه فالکون، توانایی بی‌نظیری در رصد و توقف حملات و تهدیدات بسیار پیچیده دارد و می‌تواند دشمنان را در هر جایی رصد و شناسایی نماید.

وی در ادامه افزود:

به منظور خنثی کردن تهدیدات از جانب دشمنان بسیار پیشرفته که از تکنیک ها و تاکتیک های پیشرفته و ناجوانمردانه بهره برداری می کنند، این موضوع ضروری است که سازمان‌های مختلف نیز به جستجو و شناسایی تهدیدات پرداخته و از روش‌های مختلفی نظیر یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدات در شبکه‌های خود بهره برداری کنند. تنها شاید بتوان با بهره برداری از این روش‌ها، جلوی تهدیدات بسیار پیچیده دشمن را گرفت و با آن مقابله کرد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.