about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

هدف این گزارش بررسی توان کره شمالی در انواع عملیات های سایبری عنوان شده است. در گزارش مذکور کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا به عنوان دو هدف اصلی حملات کره شمالی معرفی شده اند.
در بخشی از این گزارش می‌خوانیم:
"کره شمالی شبکه‌ای پیچیده ایجاد کرده که چگونگی انجام فعالیت‌های سایبری این کشور را مدیریت می‌کند. این شبکه قادر است، بدون اینکه ردپایی از دولت کره شمالی خارج از مرزهای این کشور باقی بماند، اهداف خود را دنبال کند. اداره ارتباطات حزب کارگر کره شمالی در مرکز این شبکه قرار دارد. یکی از مسئولیت‌های این اداره، رسیدگی به امور گروهی از شهروندان کره شمالی است که در ژاپن اقامت دارند. این گروه که چونگریون (Chongryon) نام دارد برای دولت پیونگ یانگ اهمیتی حیاتی دارد زیرا در فعالیت‌های درآمدزای کره شمالی، خارج از خاک کره و همچنین جنگ‌های سایبری سهیم است.
چونگریون به شکل نامحسوسی زیرنظر مستقیم اداره ارتباطات حزب کارگر کره شمالی قرار دارد. این اداره فعالیت‌های زیر زمینی کره شمالی برضد کره جنوبی را بر عهده دارد. گفته می‌شود یکی از اهداف چونگریون راه اندازی انقلاب در کره جنوبی بوده تا در نهایت اتحاد قرمز محقق شود و کره جنوبی به حاکمیت دولت پیونگ یانگ درآید.
نظام آموزش و پرورش کره شمالی توجه ویژه‌ای به ریاضیات دارد تا دانش آموزان موفق در این علوم را در رشته‌های علوم رایانه جذب نماید. هدف دولتمردان کره شمالی تربیت برنامه نویسان خبره است تا نیازهای این کشور در جنگ‌ها و جاسوسی‌های سایبری تامین گردد.
کشورهایی که مورد بیشترین حملات سایبری و هک توسط کره شمالی قرار داشته اند، آمریکا و کره جنوبی هستند. سئول و واشنگتن بدافزار DarkSeoul  را که گفته می‌شود توسط متخصصان یک آزمایشگاه علوم رایانه در کره شمالی ساخته شده، از جمله اقدامات تخریبی پیونگ یانگ برضد خود می‌دانند.
در کره شمالی فرهنگ زندگی دیجیتال چندان فراگیر نیست اما کره جنوبی و آمریکا در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی و ثبات سیاسی، به شدت به زیرساخت های الکترونیکی وابسته اند. از همین رو، توان تخریبی یک حمله سایبری در دو کشور آمریکا و کره جنوبی بسیار بیشتر از کره شمالی است."
به اعتقاد این موسسه آمریکایی، نباید درمورد ظرفیت های سایبری کره شمالی بزرگ نمایی کرد. معمولا کره شمالی در واکنش به رویدادهای سیاسی دست به چنین اقداماتی می‌زند؛ رویدادهایی مثل سالروز آغاز جنگ کره و یا روز استقلال آمریکا.

موسسه آمریکایی به دولتمردان غربی توصیه کرد در تصمیم گیری‌های خود خردمندانه عمل کنند تا زیرساخت های حساس کشورهای مطبوعشان هدف پیکان حملات سایبری کره شمالی قرار نگیرند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.