about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

افت محسوسی در دانلود اپلیکیشن‌ها از گوگل پلی به وجود آمده و از آنسو سهم دانلود از مارکت‌های اندرویدی بومی و دانلود مستقیم بیشتر شده.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، پلتفرم تحلیل تبلیغات موبایلی و رفتار کاربران متریکس گزارشی را درباره تاثیر قطعی اینترنت و اختلالات آن منتشر کرده و به مقایسه برخی آمارهای مهم در شهریور و مهر ماه (قبل و بعد اختلالات اینترنتی) پرداخته است. بر اساس این گزارش افت محسوسی در دانلود اپلیکیشن‌ها از گوگل پلی به وجود آمده و از آنسو سهم دانلود از مارکت‌های اندرویدی بومی و دانلود مستقیم بیشتر شده است. همچنین تبلیغات بر بستر گوگل ادز که مدتی با مشکلات گوناگونی همراه بود نیز بسیار کاهش یافته و نزدیک به صفر درصد رسیده است.
ه گزارش دیجیاتو بر اساس داده‌هایی که پلتفرم متریکس منتشر ساخته، سهم دانلود اپلیکیشن‌ها از گوگل پلی در شهریور ماه بیش از ۲۰ درصد بوده که حالا به نزدیک ۵ درصد رسیده است. این آمار اما برای پلتفرم‌های بومی با رشد همراه بوده و به نظر می‌رسد فیلترینگ گوگل پلی تاثیر قابل لمسی بر استفاده کاربران در مارکت‌های اندرویدی داخلی داشته است.

بر همین اساس سهم یازده درصدی دانلود اپلیکیشن‌ها از کافه بازار در مهر ماه به بیش از ۲۴ درصد رسیده و مایکت که سهمی پنج درصدی از بازار داشته حالا در مهر ماه نزدیک به ۱۴ درصد سهم دانلود اپلیکیشن‌ها توسط کاربران را در اختیار دارد. در این میان بیش از ده درصد کاربران نیز تصمیم گرفتند که به دانلود مستقیم اپلیکیشن‌ها از طریق وبسایت خود این برنامک‌ها بپردازند.

در بخش تبلیغات نیز اوضاع بر وفق پلتفرم‌های بومی است چرا که گوگل ادز در این مدت با اختلالات زیادی همراه شده و سهم قابل توجهی از بازار شبکه‌های تبلیغاتی را از دست داده است. سهم نزدیک به ۳۹ درصدی تبلیغات در این بستر حالا به ۲ درصد رسیده و از آنسو پلتفرم‌های بومی مانند تپسل و کافه بازار و مگنت و دیما با رشد نسبی تبلیغات نسبت به شهریور ماه مواجه شده‌اند.

بر اساس گزارش متریکس، استفاده کاربران فعال از برنامه‌هایی چون نقشه و مسیریاب‌ها در مهر ماه نسبت به شهریور ماه کاهش پیدا کرده اما از آنسو استفاده از برنامه‌های مالی و حتی شبکه‌های اجتماعی رشد بیشتری داشته است. آمار رشد کاربران در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که با وجود فیلترینگ، مردم همچنان به حضور در این شبکه‌های اجتماعی ادامه می‌دهند. ناگفته نماند استفاده از برنامه‌های سرگرمی و سیر و سفر نیز کاهش محسوسی داشته که این موضوع با توجه به شرایط حاکم بر جامعه، دور از انتظار نیست.
متریکس به بررسی وضعیت بازار گیم در ایران هم پرداخته و در گزارش خود اعلام کرد سهم بازی‌های در ژانر کلمات در مهر ماه رشد ده درصدی را نسبت به شهریور ماه کسب کرده است. سایر ژانرهای بازی تغییرات چندان محسوسی پیدا نکردند.

بر اساس گزارش متریکس، کاربران در مهر ماه بیشتر با اینترنت موبایل در برنامه‌ها و گیم‌ها به سر می‌بردند و رشد اتصال کاربران در برنامه‌ها و بازی‌ها در مهر ماه بیشتر از شهریور ماه بوده است.البته سهم حضور کاربران در این برنامه‌ها و بازی‌ها با وای‌فای یا همان اینترنت ثابت خانگی هم رشد داشته اما رشد آن چندان محسوس به نظر نمی‌رسد.
آنطور که متریکس تاکید کرده، آمار و ارقام این گزارش، حاصل بررسی ۴۹۰ اپلیکیشن است که ۷۴ درصد آن را اپ‌های برنامه و ۲۶ درصد مابقی آن را اپ‌های بازی تشکیل داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.