about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارش تازه فوربز نشان می‌دهد که تعداد میلیونرهای ایرانی با وجود تحریم‌های شدید آمریکا و شیوع ویروس کرونا بیشتر شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان فوربز، در سال ۲۰۲۰، تعداد ثروتمندان ایرانی ۲۱.۶ درصد بیشتر شده است. این در حالی است که میانگین رشد میلیونرهای دنیا ۶.۳ درصد بوده است. مجموع ثروت دلاری این افراد نیز با سرعتی بیشتر افزایش یافته است.

کمپ‌جمینای (Campgemini) در گزارش تازه خود با اشاره به رشد ۶۲۵ درصدی بازار بورس تهران، جهش بورس را یکی از عواملی اصلی افزایش تعداد میلیونرهای ایرانی می‌داند. برای مقایسه بهتر باید گفت که شاخص بورس S&P500 آمریکا در مدت مشابه تنها ۱۶ درصد افزایش یافته است.

کمپ‌جمینای مدعی است که در حال حاضر ۲۵۰,۰۰۰ میلیونر در ایران زندگی می‌کنند و بخش عمده‌ای از آنها ساکن تهران هستند.

ارزهای دیجیتال به‌عنوان یکی دیگر از عوامل اصلی افزایش تعداد میلیونرهای ایرانی یاد شده است. یکی از ماینرهای ایرانی که نخواست نامش فاش شود، استخراج ارزهای دیجیتال را «به‌شدت سودآور» توصیف کرد. او که خودش وکیل است، می‌گوید درآمدش از استخراج بسیار بیشتر از وکالت است.

با توجه به تعداد میلیونرهای ایرانی، در حال حاضر ایران چهاردهمین کشور ثروتمندتر دنیا است. از سوی دیگر، ایران ثروتمندترین کشور در خاورمیانه لقب گرفته است.

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.