گزارش حدود 4 هزار حمله سایبری در اوکراین
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، گراهام استیل، دستیار وزیر موسسات مالی در وزارت خزانه داری آمریکا گفت:
در هفته های پس از تهاجم روسیه به اوکراین، عوامل سایبری تحت حمایت دولت روسیه موجی از حملات سایبری را علیه زیرساخت های اوکراین انجام داده اند.
تعداد کل حملات سه برابر بیشتر از دوره زمانی قبل از تهاجم گسترده روسیه در فوریه 2022 بوده است.
جنگ سایبری علیه اوکراین و متحدانش بخش مهمی از جنگ روسیه بوده است.
اخیراً یک گروه جنایی روسی زبان معروف به کلاپ (CL0P)، آدرس ایمیل 632 هزار کارمند وزارت دادگستری و دفاع ایالات متحده را مورد حمله قرار داده است.
استیل همچنین بر مشارکت عوامل غیردولتی نیز تأکید کرد که اقدامات خود را به سمت طیف گستردهای از سازمانها و افراد در سراسر جهان از طریق حملات منع خدمات توزیع شده نسبتاً ساده (DDoS) بهویژه در بخش خدمات مالی متمرکز میکنند.
در ژوئن 2023، گروه باجافزاری طرفدار روسیه به نام نونیم057 (NoName057) تهدید کرد که به بخش مالی اوکراین حمله خواهد کرد، که منجر به حملات منع خدمات توزیع شده به بسیاری از بانکهای اوکراینی در چهار روز پس از آن شد.
در طول جنگ، اوکراین سرمایه گذاری زیادی در قابلیت های دفاع سایبری خود انجام داده و تاکتیک های تهاجمی سایبری خود را نیز برای هدف قرار دادن دارایی های روسیه افزایش داده است.