about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حمله سایبری به DNS rebinding ها موجب می‌شود نیم میلیارد از تجهیزات IOT در معرض خطر قرار گیرند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام سایت «هکرید» حمله سایبری به DNS rebinding از طریق پروتکل بلوتوث انجام می‌شود و به‌وسیله آن به تجهیزات نفوذ می‌کنند. این اطلاعات در 20 ژوئیه 2018 منتشرشده و طبق آن 496 میلیون مورد از تجهیزات اینترنت اشیاء با مشکل روبه‌رو خواهند شد.

در این راستا شرکت امنیت سایبری آرمیس (Armis)، هشدار داد که با نقص سرورهای DNS، نیم میلیارد نمونه از تجهیزات IOT در معرض خطر هستند. آرمیس شرکتی است که در گذشته آسیب‌پذیری های BlueBorne را در پروتکل بلوتوث (Bluetooth) کشف کرده است.

حملات DNS rebinding بدین صورت بوده است که مهاجم دستگاه یا مرورگر، کاربر را وادار می کند تا به یک سرور DNS مخرب متصل و سپس باعث شود تا دستگاه به دامنه های ناخواسته دسترسی یابد. حملات DNS rebinding معمولا برای نفوذ به تجهیزات IOT کاربرد داشته و دریچه ای برای دسترسی به شبکه های داخلی است. 

شرکت امنیت سایبری یاد شده اعلام کرد که تجهیزات اینترنت اشیا و سایر دستگاه های هوشمند گزینه مطلوبی برای حملات DNS rebinding هستند، زیرا نفوذ به آنها از روش یاد شده بسیار هموار است. از تجهیزات یاد شده در شبکه های سازمانی زیاد استفاده می شود و در برخی اوقات نقش کلیدی را در عملیات های شناسایی و سرقت داده ایفا می کنند.

بر اساس گفته کارشناسان، تقریبا تمام گونه های دستگاههای هوشمند، از تلویزیون های هوشمند تا روترها، پرینترها، گوشی های IP و ...، نسبت به حملات  DNS rebinding آسیب‌پذیر هستند. از این رو شاید تعداد دستگاه های آسیب‌پذیر به بیش از نیم میلیارد سیستم برسد.

اصلاح کلیه این تجهیزات در مقابل حملات DNS rebinding چالش بزرگی است که ممکن است هیچگاه انجام نشود. این کار نیازمند عزم جدی سازندگان آن ها است که علاوه بر مقابله با حملات پیچیده DNS rebinding، امنیت شان را در برابر آسیب پذیری های XSS و CSRF نیز برقرار کنند.

بنابر اظهار نظر کارشناسان Armis، کم هزینه ترین و آسان ترین راه برای جلوگیری از این حملات، یکپارچه سازی دستگاه های IoT با محصولات نظارت بر امنیت سایبری موجود است.

اما به این نکته باید اشاره کرد که سازندگان این تجهیزات هوشمند، در قبال به روز رسانی و بر طرف کردن آسیب پذیری های آنها مسئول اند. از طرفی کاربران و استفاده کنندگان آنها نیز باید نسبت به به روز رسانی های ارائه شده آن آگاه باشند. برای مثال، اخیرا در خبر ها شاهد بودیم که به دلیل وجود یک روتر قدیمی، هکرها توانستند یک میلیون دلار از بانک روسی PIR سرقت کنند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.