about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گزارش اجلاس سایبرتک اسرائیل – بخش اول

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در افتتاحیه اجلاس سایبرتک 2017 در اسرائیل، به اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در امنیت سایبری تأکید کرد. او گفته است: «با همکاری یکدیگر، بهتر می‌توانیم در برابر نیروهای تروریست مقاومت کنیم. بسیار مهم است که همکاری بین دولت‌ها، بخصوص دولت‌های همفکر گسترش یابد.» او تا دو هفته دیگر با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار خواهد داشت. او ضمن تأکید بر همکاری‌های طویل مدت دو کشور در زمینه امنیت سایبری گفته است که در دیدار آتی، در رابطه با همکاری بین اسرائیل و آمریکا برای به اشتراک‌گذاری توانمندی‌های این دو برای ارتقای امنیت سایبری و کاهش جرائم و مخاطرات این عرصه مذاکره خواهد کرد. او اضافه کرده است: «ما نیاز داریم تا این را گسترش دهیم و درک کنیم که امنیت سایبری و دفاع از خود در برابر حملات سایبری از منافع پایه‌ای و خواسته‌های اساسی کشورهای متمدن و دموکراتیک است.»
نتانیاهو در ادامه گفت: «صحنه جنگ کنونی جهان به‌طور عمده‌ای تغییر کرده است. با فشار یک دکمه، شما می‌توانید یک کشور را به‌زانو درآورید. البته اگر چنین چیزی را بخواهید و ریسک آن را نیز بپذیرید، زیرا هر سامانه‌ای قابل هک شدن است. این روش جدید جنگ، هرروز پیچیده‌تر می‌شود. اگر امروز با یکدیگر متحد نشویم، به‌زودی همه‌چیز بدتر می‌شود.»
نتانیاهو با تأکید بر قدرت رهبری اسرائیل در جهان امنیت سایبری اسرائیل را در جایگاهی یگانه نسبت به‌اندازه این کشور خواند و گفت: «اندازه کوچک ما ازنظر جغرافیایی، توانمندی‌های ما را ازنظر سایبری محدود نمی‌کند، بلکه درواقع برعکس است: چون ما کوچک هستیم، قدرتمندیم.  من هدف تعیین کرده بودم که یکی از پنج قدرت برتر سایبری تبدیل شویم و ما به این هدف رسیده‌ایم.»
او با تأکید بر اینکه یک‌پنجم تمام سرمایه‌گذاری امنیت سایبری جهان توسط اسرائیل صورت می‌گیرد اضافه کرد: «ما می‌توانیم به کسی 200 برابر بزرگ‌تر از خود ضربه وارد کنیم. چیزهایی اینجا هست که با اندازه‌های ظاهری قابل‌بیان نیست.»
اسرائیل در حال حاضر، از استارت‌آپ های سایبری مالیات نمی‌گیرد و تسهیلات مناسبی برای مکان این شرکت‌ها فراهم می‌کند. نتانیاهو در این رابطه گفت: «این چیزی است که ما می‌توانیم با شما به اشتراک بگذاریم».
همایش سایبرتک، از بزرگ‌ترین همایش‌های امنیت سایبری در دنیاست که هرساله بیش از ده هزار نفر از سراسر دنیا در آن شرکت می‌کنند. هدف اسرائیل از برگزاری این همایش، تجمیع قدرت‌های سایبری دنیا و گسترش توانمندی‌های سایبری خود است.
خبرهای بیشتر در رابطه با همایش سایبرتک را به‌زودی به اطلاع می‌رسانیم.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.