about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

گروه هکتیویست‌های RedHack ترکیه، ادعا می‌کنند که سیستم‌های ISP شرکت TTNet   ترکیه(www.ttnet.com.tr) ، وودافون و ترک سل اپراتور تلفن همراه ترکیه(turkcell.com.tr) را نقض کرده اند.

گروه هکتیویست‌های RedHack ترکیه، ادعا می‌کنند که سیستم‌های ISP شرکت TTNet   ترکیه(www.ttnet.com.tr) ، وودافون و ترک سل اپراتور تلفن همراه ترکیه(turkcell.com.tr) را نقض کرده اند.

هکرهای این گروه در اوایل امروز اعلام کردند که داده‌های مشتریان ISPشرکت TTNET، اپراتور تلفن همراه وودافون و ترک سل مورد نفوذ آنان قرار گرفته و مقدار زیادی از داده‌های سیستم جمع آوری شدند. آنها همچنین میلیون‌ها پرونده از سرورهای اصلی را به خطر انداخته اند.

آنها در بیانیه جالبی اظهار کردند " ما که با منابع محدود مان قادر به دستیابی این اطلاعات در سیستم‌های شرکت‌های مذکور بودیم، تصور کنید که سازمان‌های اطلاعاتی خارجی با تمام سیستم‌های پیشرفته جاسوسی شان چه کارهایی که انجام نمی‌دهند! این شرکت‌ها 90 درصد از داده‌های مردم را بر روی سیستم‌های خود ذخیره کرده اند و نمی‌توانند از آنها محافظت کنند. "

هکرها از برخی داده‌های به خطر افتاده TTNet پرده برداری کردند. این اطلاعات تنها مربوط به جزئیاتی از عضویت در وزارتخانه ها، سازمان اطلاعات ملی (MIT) و امنیتی است. هکرها داده‌های متعلق به عموم مردم را منتشر نکرده اند.

اطلاعات نشت داده شده حاوی اسامی، شماره تلفن، آدرس، شناسه ایمیل و اطلاعات دیگر می‌باشند. هکرها دلیل این نقض را برای اثبات این واقعیت که هیچ کس و هیچ سیستمی صد در صدامن نیست ذکر کردند./






 

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.