about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه باج افزاری AvosLocker پس از اطلاع از هدف قرار دادن اداره پلیس آمریکا، کلید رمزگشایی دستگاه های رمزنگاری شده را به صورت رایگان در اختیار آن ها گذاشت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری AvosLocker پس از اطلاع از این موضوع که آن ها یکی از آژانس های دولتی آمریکا را رمزنگاری کرده اند، رمزشکن آن را به صورت رایگان منتشر کرد.

یکی از اداره های پلیس آمریکا ماه گذشته مورد رخنه امنیتی AvosLocker قرار گرفت. این گروه باج افزاری در حین حمله، دستگاه های هدف را رمزنگاری کرد و داده های آن ها را به سرقت برد.

اگر چه طبق گزارشات، آن ها پس از اطلاع از هویت واقعی این آژانس، به صورت رایگان رمزشکن دستگاه ها را در اختیار اداره پلیس قرار دادند.

این گروه باج افزاری البته از ارائه لیست داده های سرقت شده و شفاف سازی در مورد نحوه نفوذ به شبکه این اداره امتناع کرد.

یکی از اعضای AvosLocker گفت:

ما هیچ سیاست خاصی را در قبال افراد مورد هدف قرار گرفته دنبال نمی کنیم اما معمولا از رمزنگاری نهادهای دولتی و بیمارستان ها خودداری می کنیم. البته برخی مواقع شرکایمان بدون هماهنگی اولیه با ما شبکه های نام برده را مورد هدف قرار می دهند.

وی در پاسخ به این ادعا که گروه آن ها به دلیل ترس این کار را کرده، گفت:

این کار بیشتر به خاطر آن بود که دریافت پول از مالیات دهندگان معمولا کار مشکلی است.

البته تا به الان عملیات های بین المللی متعددی برای توقف و دستگیری اعضای گروه های باج افزاری مانند REvil، Egregor، Netwalker و Clop شکل گرفته است و همین موضوع توانسته تاثیرات مثبتی بر روی این موارد بگذارد و بسیاری از گروه ها به همین دلیل فعالیت خود را متوقف کرده اند.

اما لازم به ذکر است بسیاری از این گروه ها دوباره با برندی دیگر شروع به فعالیت کردند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.