about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروهی که به‌عنوان مسئول حمله‌ی هکری چند هفته پیش به سرورهای انویدیا معرفی شد، $LAPSUS نام دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروهی که به‌عنوان مسئول حمله‌ی هکری چند هفته پیش به سرورهای انویدیا معرفی شد، $LAPSUS نام دارد که اخیراً مدعی شده که باوجود تلاش‌های انویدیا برای مقابله با این حمله‌ی هکری، داده‌های ارزشمندی از جمله درایورها و شماتیک فریمور (Firmware) در دسترس آن‌ها قرار گرفته است.

یکی از مهم‌ترین موارد، الگوریتم مربوط‌ به دور زدن ورژن جدید محدودیت‌های LHR برای پردازنده‌های گرافیکی GA102 و GA104 است که توسط این گروه به فروش گذاشته شد.

این گروه پیش از این وعده انتشار اطلاعات مهم‌تری را در آینده نزدیک داده بود.

پیش از این شایعه شده بود که روسیه در این حمله دست داشته است اما هنوز سندی در رابطه با این ادعا منتشر نشده است. این گروه هکری فعال در منطقه آمریکای جنوبی اعلام شده است.

این گروه خواسته ای عجیب از انویدیا دارد و از شرکت خواسته تا درایورهای GPU خود را برای همیشه به طور منبع باز ارائه کند و محدودیتی که این شرکت بر تمام GPUهای سری انویدیا-۳۰ جهت کاهش قدرت استخراج رمزارز وضع کرده را لغو کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.