about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس گزارش جدید غول امنیت اطلاعات، "Checkpoint"، گروه "عصای موسی" تا به حال درخواست باج نکرده و هدفش فقط آسیب رسانی است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس گزارش جدید غول امنیت اطلاعات، "Checkpoint"، گروه "عصای موسی" که تخمین زده می‌شود با ایران مرتبط باشد، برخلاف دیگر گروه‌هایی که خواهان باج‌های زیادی هستند، با افشای اطلاعات حساس و رمزگذاری شبکه‌ها تلاش دارد به شرکت‌های رژیم صهیونیستی آسیب برساند.

هدف اصلی آن، ایجاد خسارت از طریق افشای اطلاعات حساسی است که به سرقت برده و همچنین رمزگذاری شبکه‌های قربانیان، بدون درخواست باج است. با انجام این کار، متفاوت از سایر گروه‌های مهاجم مرتبط با ایران عمل می‌کند که هدف اصلی آنها ایجاد سر و صدا و آسیب رساندن به وجهه رژیم صهیونیستی است.

این طرح بر اساس گزارش جدید محققان "Checkpoint" با عنوان "ایدئولوژی مهمتر از پول است" می‌باشد.

"عصای موسی " حملات هدفمندی را علیه شرکت های رژیم صهیونیستی انجام می دهد، اطلاعات آنها را افشا می کند و شبکه ها را رمزگذاری می‌نماید.

هیچ تقاضایی برای باج یا امکان کلید رمزگذاری وجود ندارد، انگیزه‌های آن صرفا سیاسی است. به گفته آنها، دسترسی اولیه به سیستم‌های کامپیوتری استفاده از آسیب‌پذیری‌های شناخته شده در زیرساخت‌های عمومی مانند Microsoft Exchange است.

در داخل شبکه، فعالیت با ابزارهای اساسی با استفاده از کتابخانه منبع باز DiskCryptor برای انجام رمزگذاری و قفل کردن رایانه ها انجام می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.