about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه تروریستی طالبان کنترل اکثریت افغانستان را به دست گرفته و حال کشورها و شبکه‌های اجتماعی در حال واکنش نشان دادن به این موضوع هستند!

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛چند روز پیش تصویری عجیب از یک طالب در خیابان‌های کابل دیدم که در حال سجده شکر در خیابان بود، آن هم در حالی که در یک دست اسلحه‌ی کلاشینکف و در دست دیگر آیفون ۱۲ داشت. گروه تروریستی طالبان کنترل اکثریت افغانستان را به دست گرفته و حال کشورها و شبکه‌های اجتماعی در حال واکنش نشان دادن به این موضوع هستند! سیاست‌های دوگانه شبکه‌های اجتماعی در قبال افراد مختلف همیشه موجب بحث و گفتگوهای افراد شده است. در حالی که بسیاری از تروریست‌های جهان به سادگی در شبکه‌های اجتماعی توییتر، اینستاگرام و فیسبوک فعالیت می‌کنند، برخی دیگر اجازه‌ی دسترسی به آن‌ها را ندارند. اکنون که گروه تروریستی طالبان کنترل کشور افغانستان را به دست گرفته است، صحبت‌های ضد و نقیض زیادی درباره‌ی آینده‌ی افغانستان در شبکه‌های اجتماعی آغاز شده است. در حالی که وضعیت طالبان و شبکه‌ اجتماعی بسیار پیچیده شده است، آینده‌ی حضور این گروه تروریستی در شبکه‌های اجتماعی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

وضعیت گروه تروریستی طالبان و شبکه‌ اجتماعی
حتما اطلاع دارید که طالبان تنها در یک هفته توانست تا کنترل کشور افغانستان را به دست بگیرد. از طرفی دولت آمریکا هیچ یک از قوانین خود را در مورد این گروه تغییر نداده و هنوز آن را  به عنوان یک گروه تروریستی می‌شناسد اما هنوز اعضای این گروه در شبکه‌های اجتماعی تحت نظارت آمریکا فعالیت می‌کنند. در همین راستا سوالات زیادی درباره‌ی نحوه‌ی فعالیت آن در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. برای مثال خبرگزاری واشنگتن پست در مقاله‌ای عنوان کرده است که آیا این گروه مجاز به کنترل حساب‌های رسمی فیسببوک و توییتر دولت افغانستان است یا خیر؟ آیا اعطای دسترسی به حساب‌های رسمی این کشور در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به عنوان مشروعیت بخشیدن به آن‌ها در نظر گرفته شود یا خیر؟

در طی اشغال کشور افغانستان توسط طالبان، نیروهای این گروه از شبکه‌های اجتماعی برای اعلام پیروزی‌های خود استفاده کردند. اوایل روز دوشنبه، سخنگوی رسمی طالبان با استفاده از شبکه اجتماعی توییتر کنترل تمامیت شهر کابل (پایتخت افغانستان) را اعلام کرد و در ادامه گفت که اوضاع تحت کنترل است. از طرفی طالبان به طور رسمی از استفاده‌ی تمام خدمات برنامه‌ی واتس‌اپ منع شده است اما شواهد نشان داده که اعضای این گروه به سادگی از این برنامه استفاده می‌کنند. شبکه اجتماعی توییتر نیز سیاست کلی در قبال این گروه تروریستی ندارد اما اعلام کرده که در برابر حساب‌هایی که قوانین توییتر در برابر محتوای خشونت آمیز را نقض کند اقدام خواهد کرد. شبکه اجتماعی فیسبوک طالبان را به عنوان یک سازمان خطرناک معرفی کرده است و این بدان معنی است که اقدام به حذف حساب‌های مرتبط با این گروه تروریستی خواهد کرد و از طرفی هر گونه تشویق یا طرفداری از آن را حذف خواهد کرد.

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.