about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

یکی از بدنام ترین گروه های هکری باج افزاری جهان در بیانیه ای معذرت خواهی کرد زیرا یکی از شرکای این گروه مسئول حمله به بزرگترین بیمارستان کودکان در کانادا بوده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، در ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ میلادی بیمارستان SikKids در تورنتو قربانی یک حمله باج افزاری شد و در نتیجه آن سازمان مذکور نتوانست به بسیاری از سیستم های حیاتی خود دست یابد.

رویداد هک مذکور به افزایش مدت زمان انتظار بیماران منجر شد. در ۲۹ دسامبر سال گذشته میلادی این بیمارستان اعلام کرد دسترسی به حدود ۵۰ درصد سیستم های دارای اولویت خود از جمله سیستم هایی که به تاخیر فعالیت های تشخیص و درمان بیماری کمک می کردند، دست یافته است.

طی روزهای گذشته دومینیک آلویری یکی از محققان امنیت سایبری یک بیانیه عذرخواهی از سوی گروه هکری «لاک بیت»(LockBit) به دلیل نقشش در این رویداد را رصد کرد. گروه هکری مذکور اعلام کرده بود رمزگشاهای رایگان را در اختیار SickKids قرار می دهد و شریکی که این حمله را انجام داده به دلیل نقض قانون گروه مسدود کرده است.

گروه لاک بیت به طور معمول عملیات باج افزاری به عنوان سرویس را اجرا می کند. این سازمان همکارانی دارد که شرکت هایی را در یافتن هدف و دریافت پرداخت کمک می کند. اما عملیات اصلی به وسیله یک بدافزار برای قفل کردن سیستم ها انجام می شود.

به عنوان بخشی از توافقنامه میان هکرها، گروه ۲۰ درصد از باج های پرداختی را دریافت می کند. علاوه بر آن گروه هکری مدعی است که همکارانشان را از هدف گرفتن موسسات درمانی که ممکن است درنتیجه حمله فردی فوت کند را منع کرده است.

روز یکشنبه بیمارستان SickKids در بیانیه ای این موضوع را اعلام کرد و گفت: مشغول همکاری با کارشناسان امنیتی است تا استفاده از رمزگشا را تایید و ارزیابی کند و افزود هیچ باجی پرداخت نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد