about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه‌های باج افزاری پس از آغاز درگیری‌ها دودسته شده و حملات پیچیده‌تری تدارک دیدند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محققان آزمایشگاه کسپرسکی اعلام کردند پس از آغاز درگیری‌ها میان روسیه و اوکراین گروه‌های باج افزاری دودسته شده و از یکی از طرفین حمایت کردند.

بر طبق گزارش این شرکت، وضعیت ژئوپلیتیک به‌شدت بر فعالیت گروه‌های باج افزاری اثر گذاشته است. با اوضاع پیش‌آمده در اوکراین در فروم‌های تخصصی فعالیت‌ها گسترش‌یافته است. بلافاصله پس از آغاز درگیری‌ها، برخی از گروه‌های باج افزاری به‌طور فعال از یکی از طرفین حمایت کرده‌اند و حملاتی علیه روسیه یا اوکراین تدارک دیده‌اند. یکی از بدافزارهای شناسایی‌شده اخیر که از سوی حامیان اوکراین توسعه داده‌شده Freeud بوده است. 

به گفته محققان کسپرسکی، زیرساخت‌های پیچیده‌ای که طیف گسترده‌ای از سیستم‌ها را در خود جای‌داده‌اند در کانون توجه مهاجمان قرارگرفته‌اند. بدافزارها برای واردکردن حداکثر آسیب و غیرممکن ساختن بازیابی داده‌ها، نیازمند توانایی حمله به معماری‌های مختلف و رمزگذاری داده‌ها در سیستم‌عامل‌های مختلف شده‌اند.  

استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی کراس پلتفرم همچون راست (Rust) یا گولنگ (Golang) به هکرها امکان داده به این قابلیت دست یابند. به‌عنوان‌مثال، گروه هکری بلک‌کت (BlackCat) از دسامبر 2021 بیش از 60 سازمان را از طریق بدافزار نسل جدید نوشته‌شده به زبان راست هدف قرار داده است. 

دمیتری گالوف، کارشناس امنیت سایبری آزمایشگاه کسپرسکی دراین‌باره می‌گوید:

فعالیت برنامه‌های باج افزاری که سال گذشته شاهد آن بودیم، امسال نیز در حال افزایش است. فرض براین است که این روند در آینده نیز حفظ خواهد شد. امروز این نه در افزایش شمار حملات، بلکه در پیچیدگی آن‌ها مشهود است. در سال 2021، برخی از گروه‌ها مجبور به تعلیق فعالیت‌های خود شدند، اما امروز فعالان جدیدی با فناوری‌های پیشرفته‌تر جایگزین آن‌ها شده‌اند.  
 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .