about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گرده افشانی زنبورهای روباتیک

شرکت والمارت قصد دارد با ساخت زنبورهای روباتیک هزینه های تولید مواد غذایی را کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ سریال «Black Mirror» از طرفداران بسیاری برخوردار است و دانشمندان سراسر دنیا سعی دارند، تعدادی از فناوری های به نمایش گذاشته شده در آن را به جهان واقعی بیاورند.

خرده فروشی والمارت (Walmart) در همکاری با دولت آمریکا، 6 حق اختراع را به منظور ایجاد تجهیزات خودمختار منتشر کرد. اگر این طرح ها با موفقیت به اجرا در آیند، دسته ای از پهپادها با ظاهر و اندازه ی زنبور در آسمان به پرواز در خواهند آمد.

روبات های بالا «پهپادهای گرده افشان» (pollination drones)، نام داشته و خودمختار هستند. این وسایل پرنده به علت کاهش جمعیت زنبورها، وظیفه ی گرده افشانی را برعهده خواهند گرفت. شناسایی و انتقال گرده ها بین گیاهان با استفاده از حسگرها و دوربین های نصب شده روی این دستاورد صورت خواهد گرفت. این محصول تنها مرتبط به یکی از 6 حق اختراع یاد شده است.

یکی دیگر از اهداف والمارت به کارگیری دید ماشینی (machine vision) به منظور نظارت روی آسیب های زراعی، شناسایی و تعقیب آفت ها است. این نوع پهپاد را می توان نسل جدیدی از مترسک ها به حساب آورد که پرندگان مزاحم را دور نگاه می دارند.

از آنجایی که سم پاشی محصولات کشاورزی به شیوه ی امروزی ناکارآمد به حساب می آید، طرح سوم در این حوزه توسعه پیدا می کند. در شیوه ی جدید سموم مستقیماً روی خود گیاه اسپری می شوند.

حق اختراع های یاد شده در پاییز سال میلادی 2017 ثبت شد. تحلیلگران معتقدند این طرح ها می توانند هزینه تأمین زنجیره ی غذایی را با «ادغام عمودی1» (vertically integrating) کاهش دهند و مدیریت محصولات به شکل مؤثرتری صورت گیرد. عده ای پیش بینی می کنند والمارت قصد دارد از طریق موارد یاد شده سهم خود را از بازار مواد غذایی افزایش بدهد.

تعدادی از دانشمندان با ابراز نگرانی مطرح کرده اند، با وجود این که پهپادهای گرد افشان از ظرفیت به کارگیری بالایی برخوردار هستند؛ اما باید از گونه های جانوری مختلف محافظت به عمل آید، نه اینکه روبات ها را جایگزین آنها کرد.

پژوهشگران هاروارد در سال 2013 اولین نمونه ی زنبورهای روباتیک را معرفی کردند که باید برای ادامه ی فعالیت خود، همواره به یک منبع انرژی اتصال داشتند؛ اما نمونه ی والمارت دارای باتری بود و به شکل آزاده به اطراف حرکت می کند. همچنین قابلیت فرود آمدن روی سطح آب یا شنا در آن را نیز دارد.

پژوهشگران توضیح دادند روبات های یاد شده، می توانند همزمان با گرده افشانی، مأموریت های دیگری مانند جستجو و نجات، نظارت، تصویر برداری با وضوح بالا، بررسی آب و هوا و محیط اطراف خود را به عهده بگیرند.

هنوز زمان دقیقی برای نهایی شدن پروژه های مذکور اعلام نشده است. از طرفی لازم به ذکر است طرح های بالا تنها حق اختراع هستند و ممکن است هیچ گاه به مرحله ی اجرا نرسند.


  1. ادغام عمودی، در اقتصاد خرد و مدیریت، فرایندی است که در آن یک شرکت، شرکت‌های توزیع و پخش محصولات خود را، تحت تملک در می‌آورد تا پس از مرحله تولید، کنترل را بر این قسمت‌ها افزایش دهد.
تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.