about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

گرایش کاربران به سمت نسخه های غیر رسمی واتس اپ

نسخه های غیر رسمی واتس اپ به شکلی قارچ گونه در حال افزایش هستند. عدم ارائه یک سری ویژگی مهم توسط اپلیکیشن اصلی WhatsApp زمینه را برای پیشرفت آن‌ها فراهم کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ از بین بی‌شمار نرم افزار پیام‌ رسان موبایل، واتس اپ بی‌رقیب محبوب‌ترین محسوب می‌شود. حدود یک ماه پیش، تعداد کاربران واتس اپ به 2 میلیارد نفر رسید! فیس بوک به عنوان مالک پیام رسان نام برده، اصلی‌ترین دلیل محبوبیت آن را رمزنگاری نقطه به نقطه و امنیت بالا بیان می‌کند. البته در مقایسه با سایر پیام‌ رسان‌ها همچون تلگرام، این برنامه فاقد یک سری قابلیت ضروری است، به همین دلیل نسخه های غیر رسمی واتس اپ طی سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند.

ارزیابی‌های اخیر نشان می‌دهد در برخی مناطق دنیا، میزان محبوبیت نسخه های غیر رسمی WhatsApp در حال افزایش است. همین موضوع سبب شده توسعه‌دهندگان بیشتری به ساخت اپلیکیشن‌های مبتنی بر واتس اپ رو بیاورند. در حال حاضر، تعداد زیادی نسخه غیر رسمی از این نرم افزار وجود دارد.

اصلی‌ترین دلیل ترغیب کاربران به استفاده از آن‌ها، ارائه ویژگی‌هایی متفاوت در مقایسه با نسخه‌ اورجینا توسعه یافته به دست فیس بوک است. به عنوان نمونه اپلیکیشن‌ GBWhatsApp اجازه می‌دهد وضعیت یک کاربر را با وجود حذف آن مشاهده کنید. البته این نوع ویژگی‌ها به جای افزایش کارایی برنامه و کاربردی‌ کردن آن، در پی زیر پا گذاشتن یک سری قابلیت‌های پیش‌فرض واتس اپ هستند. عدم امکان پنهان‌سازی حالت خود را باید به نوعی زیر پا گذاشته شدن حریم خصوصی دانست!

انفجار نسخه های غیر رسمی واتس اپ در برخی نقاط

در برخی مناطق، میزان استفاده از نسخه های غیر رسمی WhatsApp از نسخه اصلی بیشتر شده است! برخی از آن‌ها قابلیت‌های بسیار جالب و وسوسه‌کننده‌ای ارائه کرده و هر کاربر واتس اپ را به نصب تشویق می‌کنند. به عنوان نمونه باید به قابلیت ارسال فایل‌هایی با حجم بالا یا لاگین با چند شماره داخل یک اپلیکیشن اشاره کرد.

Paragraphs

در کشورهای آفریقایی تعداد کاربران GBWhatsApp در مقایسه با خود نرم افزاری اصلی WhatsApp بیشتر شده و روز به روز به تعداد کاربران حذف‌کننده نسخه اورجینال‌ و مهاجرت‌کننده به آن افزوده می‌شود. فیس بوک تاکنون چندین مرتبه برای بلاک کردن دسترسی کاربران به نسخه های غیر رسمی برنامه پیام رسان خود تلاش کرده، اما تاکنون موفق نشده است.

دو نرم افزار پیام رسان محبوب دیگری که بر پایه واتس آپ توسعه پیدا کرده و روز به روز کاربران بیشتری جذب می‌کنند، YoWhatsApp و FMWhatsApp نام دارند. اغلب کاربران آن‌ها، اهالی کشورهای قاره آفریقا به خصوص نیجریه و کنیا هستند.

واتس اپ باید به جای جلوگیری از کاربران به منظور رو آوردن به نسخه های غیر رسمی این پیام رسان، آن‌ها را از نصبشان بی‌نیاز کنند. این اپلیکیشن در مقایسه با پیام رسان‌هایی نظیر تلگرام باگ‌ها و کمبودهای اساسی دارد، اما به نظر می‌رسد به خاطر دست پیدا کردن به محبوبیت و تبدیل شدن به شماره یک، دیگر دلیلی برای توسعه بیشتر و برآورده کردن نیاز کاربران پیدا نمی‌کند!

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.