about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با رشد سریع اینترنت اشیا، مسئله احراز هویت در وسایل اینترنت اشیا اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به تازگی در امریکا لایحه‌ای موسوم به قانون 2017 امنیت سایبری اینترنت اشیا ارائه شده است که هدف آن، تأمین امنیت سایبری وسایل اینترنت اشیاست. در این نوشتار، فیل کوئید (Phil Quade)، کارشناس امنیت سایبری به بررسی این لایحه پرداخته است.

این لایحه تلاش می‌کند از تکرار تاریخ خودداری کند. همه ما می‌دانیم که اینترنت، ریشه در یک مقدمه (دسترس‌پذیری) دارد اما وجود یک مقدمه دیگر هم (احراز هویت) ضرورت دارد که از آن غفلت شده است. در قانون پیشنهادی، به مسئله احراز هویت قابل اعتماد، توجه کافی شده است چرا که از چشم‌انداز امنیت اینترنت، حل این مسئله (انسان به دستگاه، نرم‌افزار به سخت‌افزار، داده به فرآیند، غیره) تقریباً مشابه رسیدن به صلح جهانی است.

همچنان که میلیاردها دستگاه اینترنت اشیا به بخشی از کسب‌وکار و زندگی ما تبدیل می‌شوند، ارزش آنها بسته به میزان اعتمادی که می‌توانیم به آنها داشته باشیم – اعتماد به این که آنچه ادعا می‌کنند، هستند- کم و زیاد می‌شود. اگرچه لایحه پیشنهادی، قانون تمام‌کننده‌ای نیست اما تلاش می‌کند به کاهش سطح خطرات آشکار در جمعیت متراکم وسایل متصل به اینترنت کمک کند.

تلاش‌های این لایحه برای قانون‌مند کردن آسیب‌پذیری‌ها مرا نگران می‌کند، زیرا فناوری خیلی سریع پیشرفت می‌کند. در حالی که دولت باید از قدرت کنترلی خود – فرآیندهای پیمانکاری و تدارکات- برای جلو بردن توپ در زمین بازی استفاده کند، شاید نتوان به طور قطعی گفت که «اعتبارسنجی» یا «تصدیق هویت» مکتوب به این معناست که دستگاه اینترنت اشیا خالی از هر گونه آسیب‌پذیری یا نقص است.

از سوی دیگر، خبر ارائه لایحه قانونی، برای کسانی که در پی افشای آسیب‌پذیری‌ها هستند، به منزله استنشاق هوای تازه است، مخصوصاً در مقایسه با برخی از بخش‌های زیرساخت‌های حیاتی که گاهی از ترس جریمه‌های قانونی، همرسانی آسیب‌پذیری‌ها را محدود می‌سازند.

به علاوه، پیشنهاد الزامی کردن «پروتکل‌های استاندارد صنعتی» که در قانون 2017 امنیت سایبری اینترنت اشیا مطرح شده است، هر چقدر هم که خیرخواهانه باشد، ممکن است به دلیل تأثیر احتمالی بر نوآوری، تبعات ناخواسته‌ای در پی داشته باشد.

در هر حال، یکی از جنبه‌های این لایحه، درک پیچیده نویسندگان آن از راهبرد امنیتی را منعکس می‌کند: تأکید آن بر اهمیت نقش «بخش‌بندی». زمانی که بحث امنیت سایبری در میان باشد، بخش‌بندی همچنان بیشترین اهمیت را دارد.

Paragraphs
بخش‌بندی
بخش‌بندی

بخش‌بندی یعنی محدود کردن دسترسی افراد مجاز بر اساس حیطه‌بندی و این ویژگی‌ها را دارد:

به پیشگیری از بروز تخلف کمک می‌کند؛

مقیاس احتمالی مخاطرات و سوءاستفاده‌های را محدود می‌کند؛

با فراهم ساختن امکان آزمون و به‌کارگیری فناوری‌های امیدبخش که ممکن است هنوز در مسیر رسیدن به امنیت مطلوب قرار داشته باشند، نوآوری را ممکن می‌سازد.

لایحه مذکور، اتخاذ راهبردها و معماری‌های بخش‌بندی را به درستی مورد تشویق قرار می‌دهد تا هوشمندانه اجازه ورود وسایل اینترنت اشیا به شبکه را فراهم سازد و در عین حال، اثر منفی احتمالی آن را محدود سازد. الزام «فهرست وسایل» که در این قانون پیش‌بینی شده، به شرکت‌ها یا کسب‌وکارها کمک می‌کند که هنگام انتخاب و اجرای وسایل اینترنت اشیا، نقطه شروعی عالی برای ارجاع دادن در اختیار داشته باشند؛ زیرا نظارت بر وسایلی که اتصال فعال به شبکه دارند، همچنان برای بسیاری از سازمان‌ها یک چالش باقی خواهد ماند. بخش‌بندی و نظارت مناسب نه تنها رده‌های وسایل و داده را جدا می‌سازد بلکه به مدیران اجازه می‌دهد دستگاه‌های ناسازگار را شناسایی و ایزوله نموده و آن گاه آنها را از روی سیاهه بررسی کنند و اصلاح مناسب را نه فقط برای دستگاه‌های آسیب دیده، بلکه برای کلیه دستگاه‌های مرتبط انجام دهند.

بخش‌بندی جزئی از راهبرد اساسی «طراحی عامدانه» است که در آن، آسیب‌پذیری‌ها و بردارهای احتمالی حمله، شناسایی شده و به جای آن که منحصراً بر فناوری امنیتی تکیه کنند، معماری (طراحی و ساخت) آنها بیرون از شبکه صورت می‌گیرد.

در یک گام جلوتر، محققان در حال آزمون راهبردی به نام «کسب اعتماد» هستند. در این راهبرد، وسایل اینترنت اشیا بر اساس سطوح اعتماد اظهار شده، دسترسی دریافت می‌کنند اما در عین حال، رفتارهای شبکه به طور خودکار تحت نظارت قرار دارد تا مشخص شود که آیا همان طور که اظهار شده است، عمل می‌شود یا خیر. آن گاه شبکه می‌تواند سطح دسترسی خود را به طور خودکار و بر مبنای رفتارهای خود تنظیم نماید. در این صورت همچنین می‌توانیم سطح نظارت یا دسترسی را برای وسایل مشابه بالا ببریم و در عین حال مشخص کنیم که آیا رفتار نادرست مشاهده شده، یک ناهنجاری است یا این که مختص تمام رده‌های این وسایل است.

در عین حال، گسترش اینترنت اشیا در بسیاری از رده‌ها (مصرف‌کننده، تجاری و صنعتی) بدین معناست که اکثر داده‌ها دیگر درون شبکه‌های سنتی قرار ندارند. معنای این سخن آن است که ایمن کردن صرفاً چند نقطه در شبکه دیگر کفایت نمی‌کند. به همین دلیل، ضرورت دارد که شرکت‌ها به اجرای نوعی راه‌کارهای امنیتی بپردازند که با شبکه آنها سازگار بوده و مکمل آنها باشد. این فناوری‌های امنیتی باید بتوانند سطوح حمله عظیم و بردارهای حمله جدید ناشی از ورود اینترنت اشیا به محیط شبکه‌ای توزیع شده که روزبه‌روز بر انعطاف‌پذیری آن افزوده می‌شود را شناسایی کرده و از زیرساخت‌ها در برابر آنها محافظت کنند.

به‌کارگیری و یکپارچه‌سازی اینترنت اشیا مستلزم آن است که نگاهی نو به راهکارها و راهبردهای امنیتی فعلی داشته باشیم. امنیت شبکه، نه تنها مستلزم آن است که فعالانه جلوی نفوذ را بگیریم بلکه ضروری است با کاهش دادن زمان لازم برای تشخیص و پاسخگویی به تهدیدات جدید، خطر رخنه‌های جدی را به حداقل برسانیم. راهکارهای امنیتی باید اطلاعات را گردآوری و همرسانی کند، بین نشانه‌های مخاطره ارتباط برقرار ساخته و پاسخ به تهدید یا رخنه را به طور خودکار هماهنگ نمایند. دستیابی به این هدف در گروی اتخاذ رویکردی گسترده، قدرتمند و خودکار به امنیت است اما هنوز بسیاری از سازمان‌ها چنین رویکردی را در پیش نگرفته‌اند.

دوست دارم همزمان با پیشرفت این لایحه، با صنعت هم مشاوره بیشتری صورت گیرد. اگرچه تقدیم این لایحه، گامی مقدماتی در انگیزه بخشیدن به فرآیند احراز هویت است، به ممکن ساختن به‌کارگیری راهبرد کسب اعتماد هم نیاز دارد.

 

واکاوی و جمع‌بندی

اینترنت اشیا مزایای بسیاری با خود به ارمغان آورده اما حملات سایبری از قبیل انکار سرویس توزیع شده و نشت اطلاعات، این شبکه نوین را به طور جدی تهدید می‌کند. گسترش اینترنت اشیا، بردارهای حمله احتمالی را افزایش می‌دهد و دولت‌ها در تلاشند با انجام اقداماتی، به تأمین امنیت این شبکه کمک کنند. اطلاع‌رسانی‌های عمومی در کنار وضع قوانین مرتبط، راهکاری است که دولت امریکا در پیش گرفته است.

مدتی پیش، کمیسیون ارتباطات فدرال امریکا با انتشار گزارشی نسبت به ضعف امنیت سایبری در شبکه‌های خصوصی و مدیریت‌شده هشدار داده بود. گزارش مذکور با بیان این که ریسک ناشی از ناکامی بازار در تأمین و تقویت سامانه‌های امن موجب می‌شود که خدمات اضطراری و امنیت ملی در معرض تهدید فزاینده قرار گیرند، تأکید کرده بود: «زمانی که بازار از عهده مسئولیت پاسخگویی سایبری برنمی‌آید یا توان انجام چنین کاری را ندارد، به ترکیبی از محرک‌های بازارمحور و نظارت رگولاتوری مناسب نیاز داریم

فیل کوئید، کارشناس امریکایی، خبر ارائه قانون 2017 امنیت سایبری اینترنت اشیا را برای کسانی که در پی افشای آسیب‌پذیری‌ها هستند، به منزله استنشاق هوای تازه می‌داند. این مسئله از آنجا به فال نیک گرفته شده که بخشی از مجموعه‌های فعال در زیرساخت‌های حیاتی، گاهی از ترس جریمه‌های قانونی، محدودیت‌هایی بر سر راه به اشتراک گذاشتن اطلاعات آسیب‌پذیری‌ها ایجاد می‌کنند.

به اعتقاد کوئید، پیشنهاد الزامی کردن «پروتکل‌های استاندارد صنعتی» که در این قانون گنجانده شده، «هر چقدر هم که خیرخواهانه باشد، ممکن است به دلیل تأثیر احتمالی بر نوآوری، تبعات ناخواسته‌ای در پی داشته باشد.»

کارشناسان امنیت پیش‌بینی می‌کنند که استفاده از ابزارهای اینترنت اشیا به رشد خود ادامه دهد. بررسی ویژگی‌های امنیتی قبل از خرید وسایل اینترنت اشیا، استفاده از ارتباط سیمی در صورت امکان، انتخاب رمزهای قوی و به‌روزرسانی منظم نرم‌افزارها از جمله توصیه‌های این کارشناسان برای محافظت از ابزارهای اینترنت اشیا در برابر حملات سایبری است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.