about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

کیرستن تات، رئیس جدید کارکنان CISA

کیرستن تات، مدیرعامل موسسه Cyber Readiness به عنوان رئیس جدید کارکنان آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا انتخاب شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA)، Kiersten Todt یا همان کیرستین تات را به عنوان رئیس جدید کارکنان این آژانس منصوب کرد.

مسئولیت تات در این منصب، تخصیص منابع، برنامه ریزی و حمایت از اهداف سیسا از طریق ایجاد اهداف بلند مدت خواهد بود.  

مدیر سیسا، تات را شایسته این نقش مهم خواند. وی فزود:

خوشحالم که می توانم از قدرت رهبری تات و تعامل عمیق وی با صنایع شامل کسب و کارهای کوچک بهره مند شوم. این موضوع یک فاکتور کلیدی برای اقتصاد آمریکا است. 

تات مدیرعامل موسسه سایبر ردینِس یا CRI نیز می باشد. ( این موسسه غیر انتفاعی در سال 2017 تاسیس شده است) وی همچنین به عنوان مدیر اجرایی کارگروه مخصوص باراک اوباما برای بهبود امنیت سایبری ملی آمریکا نیز فعالیت داشت. 

ماموریت CRI، گرد هم آوردن رهبران ارشد اجرایی و مدیران شرکت های بزرگ دنیا، منابع رایگانی را برای پیشرفت و آمادگی سایبری کسب و کارهای کوچک و متوسط ارائه می کند. 

مرکز تجارت جهانی نیویورک مدعی شد که از روی کار آمدن کیرستن بسیار خرسند است. 

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.