about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کیث الکساندر؛ مهمان کنفرانس آراس‌ای

کیث الکساندر و ناداو زفریر، دو تن از مقامات امنیتی سابق آمریکا و اسرائیل، در کنفرانس آراس‌ای به طرح نظرات خود پرداختند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کنفرانس RSA، امسال میزبان کیث الکساندر (Keith Alexander)، رئیس سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و ناداو زفریر (Nadav Zafrir)، نیروی سابق واحد 8200 اسرائیل، بود. این دو کارشناس حوزه فناوری، با حتمی دانستن وقوع یک حمله سایبری بزرگ به ایالات‌متحده در آینده نزدیک، آماده‌سازی مناسب را عامل موفقیت آمریکا در دفاع دانستند.

الکساندر و زفریر، از بازنشستگان شاخص حوزه امنیت سایبری دولت‌های آمریکا و اسرائیل به شمار می‌روند که هردو اکنون در بخش خصوصی فعال هستند.

رئیس سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، در کنفرانس یادشده، سخنرانی را با ارائه دیدگاه کارشناسی خود در مورد تهدیدات سایبری ناگهانی که ایالات‌متحده با آن‌ها مواجه خواهد بود آغاز کرد و در مورد فعالیت مؤثر ایران در جنگ‌های سایبری خاورمیانه و تلاش احتمالی این کشور و روسیه برای حمله سایبری به زیرساخت‌های ایالات‌متحده، هشدار داد.

این در حالی است که به عقیده وی، چین نوع دیگری از حملات سایبری را علیه آمریکا به کار خواهد بست. وی با اشاره به رویکرد سال‌های اخیر پکن در نزاع سایبری خود با آمریکا، روش دولت خلق چین را سرقت اطلاعات و نقض مالکیت معنوی شرکت‌های ایالات‌متحده دانست.

زفریر نیز، در طول سخنرانی خود، تاریخ بشریت را در نقطه‌ای بحرانی دانست و در مورد خطرات متوجه تمدن انسانی در حوزه سایبری، هشدار داد. از منظر وی، مهاجمان سایبری با هدف قرار دادن شبکه برق و بازارهای مالی، مبانی اولیه تمدن مدرن را به خطر می‌اندازند. وی در این مورد گفت:

اگر سامانه‌های برق و سیستم‌های مالی با اختلال مواجه شوند، به عصر تاریکی بازخواهیم گشت.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.