about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ظاهراً ادعاهای برخی متخصصان درباره سرک کشیدن ضدویروس کسپرسکی به رایانه‌های کاربران بیهوده نبوده و این برنامه امنیتی فایل‌هایی را بدون اجازه جابه‌جا کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به نقل از انگجت، مدیران ارشد کسپرسکی حالا در تلاش هستند تا ترس و وحشت ناشی از انتشار این اخبار را مهار کنند و عملکرد ضدویروس این شرکت را واضح و شفاف نشان دهند.

یوگنی کسپرسکی موسس و مدیر شرکت کسپرسکی می گوید نرم افزار ضدویروس تولیدی این شرکت برخی فایل ها را که تهدید مستقیم محسوب نمی شوند از روی رایانه های کاربران کپی کرده است.

به عنوان مثال این نرم افزار ابزاری به نام گری فیش را که برای دستکاری منوی استارت ویندوز به کار می رود را پاک کرده و در مورد دیگری عکسی از فردی مظنون به فعالیت های هکری را از رایانه وی به سرورهای شرکت کاسپراسکای منتقل کرده است.

به هر حال این اقدامات به معنای نقض حریم شخصی کاربران این برنامه ضدویروس است و نشان می دهد که این نرم افزار هم قابلیت سوءاستفاده را دارد.

مدیرکسپرسکی برخی از این ادعاها و البته نه ادعای آخر را تایید کرده ولی از بیان تعداد موارد انتقال مخفیانه فایل های کاربران یا حذف آنها خودداری کرده است. مقامات آمریکایی حدود یک سال است از شرکت‌ها و موسسات تجاری خود خواسته اند استفاده از نرم افزارهای امنیتی کسپرسکی را به علت وابستگی به دولت روسیه متوقف کنند؛ ادعایی که توسط مدیر این شرکت رد شده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.