about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کوین بیس به دنبال عرضه عمومی سهام خود

استارتاپ حوزه تحلیل داده، پالانتیر ،که معمولاً اقدامات خود را در خفا انجام می‌دهد، اعلام کرده بود که به‌صورت خصوصی درخواست عرضه اولیه سهام را ثبت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک کرانچ (Techcrunch)، روز ۹ ژوییه (۱۹ تیر)، رویترز گزارش کرد که پلتفرم آمریکایی محبوب معاملات ارزهای دیجیتال، کوین بیس، به‌دنبال عرضه عمومی در اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده میلادی است. براساس این گزارش، برنامه‌ این صرافی ممکن است تغییر کند. همچنین، در این گزارش آمده است:

این شرکت فین‌تک در حوزه ارز دیجیتال برای همکاری با بانک‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های حقوقی مذاکراتی داشته است.

کوین بیس از اظهارنظر دراین‌باره خودداری کرد و اظهار داشت که نمی‌تواند در مورد «شایعات و گمانه‌زنی‌ها» نظری بدهد.
علاوه بر این، براساس گزارش رویترز، کوین بیس ممکن است به‌جای عرضه اولیه سهام (IPO) که روشی سنتی‌تر است، به‌دنبال عرضه عمومی مستقیم سهام (direct listing) خود باشد. عرضه عمومی مستقیم به شرکت اجازه می‌دهد تا بدون قیمت‌گذاری رسمی سهام در یک فروش جمعی در عرضه عمومی، سهام خود را معامله کند. طی سال‌های اخیر، با کاهش میزان وابستگی شرکت‌های خصوصی به عرضه‌های اولیه سهام به‌عنوان سازوکار جمع‌آوری سرمایه، روش عرضه عمومی مستقیم سهام محبوب‌تر شده است. برخی از بهترین شرکت‌های «سیلیکون ولی» نیز ازآنچه که تحت عنوان قیمت‌گذاری قانونی در عرضه اولیه سهام نامیده می‌شود، متضرر شده‌اند؛ زیرا قیمت سهام کمتر از بهای واقعی ارزیابی‌شده و باعث می‌شود سهام شرکت با ده‌‌ها یا صدها میلیون دلار کمتر از ارزش واقعی خود معامله شود.

کوین بیس شاید اولین و مهم‌ترین شرکت در این حوزه باشد که عرضه عمومی مستقیم سهام را مدنظر قرار داده است. این شرکت ثروتمند، به‌عنوان یک شرکت خصوصی ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است و ارزش بالایی دارد. براساس داده‌های کرانچ‌بیس (Crunchbase)، آخرین سرمایه‌پذیری خصوصی کوین بیس که ۳۰۰ میلیون دلار بود، ارزش این شرکت را به ۸ میلیارد دلار رساند. پیش‌ازاین اسلک (Slack) و اسپاتیفای (Spotify) باعرضه عمومی مستقیم سهام از مزایای ارزش‌گذاری بالا و جمع‌آوری مبالغ زیادی از سرمایه بهره‌مند شده‌اند.
بااین‌حال، همان‌طور که طی هفته‌های اخیر در مورد شرکت‌هایی همچون اکولید (Accolade)، وی‌روم (Vroom) و سایرین شاهد بودیم، اکثر شرکت‌ها هنوز برای راه‌ یافتن به بازارهای عمومی از روش عرضه اولیه سهام استفاده می‌کنند. علاوه بر این، شرکت بیمه گو‌هلث (GoHealth)، و شرکت مالی ان‌سینو (nCino) نیز برای جمع‌آوری سرمایه برای خروج از بازارهای خصوصی، از مدل عرضه عمومی مستقیم سهام اجتناب کردند.
ارزش و دارایی شرکت کوین بیس هنوز مشخص نیست؛ زیرا تاریخچه مالی این شرکت مانند بسیاری از شرکت‌های خصوصی دیگر بسته است و امکان دسترسی به آن وجود ندارد. رسانه‌ها، درآمد سال ۲۰۱۷ این شرکت را حدود یک میلیارد دلار برآورد کرده‌اند که البته، این عدد را می‌توان تحت تأثیر هیجانات افراطی پیرامون ارزهای دیجیتال در آن سال دانست. اینکه این شرکت در سال ۲۰۱۸ دقیقاً چه عملکردی داشته است چندان روشن نیست، هرچند گزارش‌های سایر رسانه‌ها حاکی از آن است که ارزش این شرکت در آن سال کمتر بوده است.
صرف‌نظر از اینکه کوین بیس روش سنتی‌تر عرضه اولیه یا عرضه عمومی مستقیم را انتخاب می‌کند، باید سند تقاضای این شرکت برای ورود به بازار عمومی رؤیت شود. این سند دیدگاه خوبی در خصوص تاریخچه عملکرد این شرکت ارائه می‌کند و به ما اجازه می‌دهد تا از چگونگی روند رشد این شرکت طی فرازوفرودهای بازار ارزهای دیجیتال مطلع شویم.  
بارونق بازارهای عمومی سهام و افزایش ارزش سهام شرکت‌های حوزه فناوری نسبت به میانگین تاریخی، عجیب نیست که برخی از ارزشمندترین استارتاپ‌های بزرگ به‌دنبال ورود به بازار سهام باشند. باید دید که این شرکت‌ها تا چه میزان از مزیت ورود به بازارهای عمومی بهره‌مند خواهند شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.