about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یکی از شرکای گروه باج افزاری کونتی پس از پرداخت نشدن دستمزد مورد انتظارش از سوی این گروه، اطلاعات سری آن ها را در یک فروم آنلاین منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از شرکای گروه باج افزاری کونتی ( Conti ) پس از پرداخت نشدن کامل دستمزدش از سوی کونتی، اطلاعات مهم و کلیدی این گروه را افشا کرد. ( دستمزد بابت انجام فعالیت های مخرب)

 محققی امنیتی این مورد را در یک فروم آنلاین مشاهده کرد و مدعی شد:

 آن فرد توانسته است اطلاعات داخلی کونتی در ارتباط با عملیات های RaaS آن ها را افشا کند. 

RaaS مدلی است که یک توسعه دهنده با تجربه باج افزار با استفاده از آن، همه ابزار و زیرساخت های لازم برای انجام حملات را مدیریت می کند.

معمولا این شرکا با انجام توافق با گروه هکری مورد نظر خود، 20 تا 30 درصد باج های به دست آمده در حملات را دریافت می کنند. این در حالی است که اجرای حملات، توسط همین شرکا صورت می پذیرد. 

ظاهرا کونتی مبلغ مورد انتظار یکی از شرکای خود را پرداخت نکرده است. وی هم برای جبران این اقدام از سوی کونتی، اطلاعات آن ها شامل نشانی های IP سرورهای کنترل و فرمان گروه Cobalt Strike و یک آرشیو 113 مگابایتی حاوی ابزار آموزش کونتی برای نحوه انجام حملات سایبری را در یک فروم آنلاین منتشر کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد