about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

براساس گزارشی جدید، تراشه‌های کوالکام بر بازار گوشی‌های هوشمند بالای ۳۰۰ دلار تسلط دارد و پردازنده‌های مدیاتک نیز همچنان بیشترین سهم را در بازار گوشی‌های زیر ۲۹۹ دلار دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان اخیراً اعلام شد که مدیاتک در سال ۲۰۲۱ با سهم ۴۶ درصدی از بازار تراشه‌های گوشی‌های هوشمند اندروید، در جایگاه نخست این بازار قرار گرفته است و از رقیب خود یعنی کوالکام که سال گذشته ۳۵ درصد از سهم بازار را دراختیار داشت پیشی گرفت. اکنون شاید اینگونه تصور شود که سلطه‌ی کوالکام در فضای گوشی‌های هوشمند اندرویدی به‌پایان رسیده است.

به گزارش گیزموچاینا، گزارش‌ منتشر شده توسط کانترپوینت نشان می‌دهد کوالکام، مدیاتک، اگزینوس، های‌سیلیکون و یونیسوک در بخش تأمین‌کنندگان تراشه‌های اندرویدی با بیشترین سهم بازار، پیشتاز هستند. بررسی‌های دقیق‌تر این گزارش نشان می‌دهد بیشترین سهم بازار مدیاتک درسال ۲۰۲۱ مربوط به دستگاه‌هایی با قیمت زیر ۲۹۹ دلار بوده که از تقاضای زیاد برای تراشه‌های دایمنسیتی ۸۰۰، دایمنسیتی ۷۰۰ و Helio حاصل شده‌ است. از سوی دیگر کوالکام با دراختیار داشتن حدود ۵۰ درصد از سهم بازار در تمام رده‌های قیمتی بالای ۳۰۰ دلار، بر بازار تراشه‌های پرچم‌دار میان‌رده و رده‌بالا تسلط دارد. البته سامسونگ در گروه قیمتی ۷۰۰ تا ۷۹۹ دلار با سهم ۴۶ درصدی در جایگاه نخست بازار قرار دارد.

شاید این سؤال مطرح شود که چرا کوالکام از بازار تراشه‌های رده‌پایین فاصله گرفت و مدیاتک چگونه موفق شد بر این بازار تسلط یابد؟ کانترپوینت در گزارش خود اشاره می‌کند که دلیل این تغییرات در بازار، به‌دلیل مشکلات مربوط به کمبود جهانی تراشه‌ها است. ازآنجاکه کوالکام نمی‌تواند تأمین تراشه‌های خود را از TSMC و سامسونگ تضمین کند، این شرکت درعوض تمرکز خود را بر افزایش عرضه‌ی پردازنده‌های اسنپدراگون سری ۷۰۰ و ۸۰۰ قرار داده که باعث کسب درآمد و سود بیشتر برای این شرکت شده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.