about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کنگره بین المللی شهر هوشمند برگزار می‌شود

کنگره بین المللی شهر هوشمند و نمایشگاه تخصصی مرتبط با آن با مشارکت ۱۰ کشور پیشگام در این حوزه مردادماه در تهران برگزار می شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کنگره بین المللی شهر هوشمند (ISC ۲۰۱۸) با حمایت ۵ وزارتخانه ارتباطات، صنعت، کار، ورزش و جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه کشور و دانشگاه­های معتبر کشور برگزار می شود.

در این کنگره بین المللی ۱۰ کشور پیشگام در حوزه فناوری اطلاعات ازجمله ایتالیا، اسپانیا، یونان و کره جنوبی حضور خواهند داشت و هدف آن بررسی مدل های مختلف ایجاد یک شهر هوشمند مطابق با شهرهای هوشمند دنیا نظیر بارسلون است.

پروانه مافی رئیس کمیته شوراها و شهرداری های مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس شورای راهبردی این کنگره، توضیح داد: در کنگره بین المللی شهرهوشمند نخبگان و متخصصان ملی و بین المللی این حوزه به سخنرانی و ارائه راهکار های عملی می پردازند و برگزاری کارگاه های آموزشی، نشست های تخصصی و پنل هایی با موضوعاتی مانند مدیریت شهر هوشمند، آینده شهر و ارتباط آن با هوشمند سازی، بهداشت هوشمند از جمله برنامه های آن است.

وی گفت: این برنامه ها می تواند مردم و مسئولان را با ضرورت، دستاورد ها و راهکار های  ایجاد شهر هوشمند آشنا کند و قدم بزرگی در نیل به این هدف باشد.

رئیس شورای راهبردی کنگره فناوری هوشمند با اشاره به اینکه ساخت یک شهر هوشمند به عنوان استراتژی برای کاهش مشکلات ایجاد شده توسط رشد جمعیت شهری و شهرنشینی در حال ظهور است، افزود: نمایندگان مجلس با برنامه ریزی و تصویب قوانین جدید، نقش مهمی در روند هوشمند سازی دارند و حضور مدیران ارشد کشور در این همایش و بهره مندی از تجربیات صاحبنظران از کشورهای پیشگام در حوزه ایجاد شهر هوشمند نظیر ایتالیا، اسپانیا، یونان، کره و ... می تواند کمک شایانی به تحقق این مهم کند.

مافی با اشاره به اینکه شهر هوشمند شهری است که با مدیریت بر ابزار ها، داده ها و اطلاعات الکترونیکی شرایط بهینه مصرف را برای مردم آن شهر فراهم کند، داشتن زیرساخت و ارتباط هوشمند، حمل و نقل شهری هوشمند و دولت و شهروند هوشمند را از ضروریات ایجاد اقتصاد پایدار دانست.

به گفته وی، مشکل عمده در کشور، نگاه سنتی مسئولین به شهر هوشمند است که تغییر در این حوزه را بسیار محدود و کم کرده و مشکل دوم مقاومت مردم در مقابل تغییراتی است که شهر هوشمند ایجاد می کند. از این رو برای حل این مشکل باید اطلاعات مهم در اختیار مسئولان قرار گیرد و مفهوم شهر هوشمند و مزایای آن به خوبی تبیین شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از برنامه های حائز اهمیت این رویداد تهیه بسته های سیاسی است که حاصل نظرات و راهکار های کاربردی در زمینه تحقق شهر هوشمند توسط اساتید و متخصصان بر جسته داخلی و خارجی است که جهت بهرمندی به دولت و مجلس ارسال خواهد شد.

کنگره بین المللی شهر هوشمند (ISC ۲۰۱۸) توسط دانشگاه شهید بهشتی ۲۴ مردادماه جاری در مرکز همایش های بین المللی این دانشگاه برگزار می شود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.