about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

عصر یکشنبه نتانیاهو گفت: "ایران پشت حملات سایبری به اسرائیل قرار دارد. حملات سایبری در جریان جنگ اخیر غزه از جمله اقدامات ایران است." نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه از اهمیت امنیت اینترنت در آنچه وی جنگ با تروریسم می‌خواند و همچنین در آینده اقتصاد رژیم صهیونیستی سخن گفت.
نتانیاهو در چهارمین کنفرانس امنیت سایبری که در دانشگاه تل آویو برگزار شد، ادعاهای قبلی مقامات این را رژیم را تکرار کرده و اعلام داشت: "می‌خواهم این موضوع را روشن کنم که اولین و مهم ترین گروهی که پشت حملات سایبری به اسرائیل قرار دارد، ایران است."
نتانیاهو بار دیگر حماس را یک گروه تروریست نامید و افزود: "حمایت ایران، حملات سایبری حماس و دیگر گروه‌های تروریستی را شامل می‌شود. ایران و نمایندگانش از امنیت و گمنامی فضای سایبر سوءاستفاده می‌کنند تا به اسرائیل و دیگر کشورها حمله کنند."
در هفته‌های اخیر دولت‌های غربی، با حضور جان کری در منطقه و ادعاهای وی مبنی بر تلاش برای تشکیل یک ائتلاف برضد گروه تروریستی داعش، بر تهدید داعش تمرکز کرده‌اند. اما روز یکشنبه نتانیاهو در چند اظهارنظر عمومی تلاش کرد دوباره توجه رسانه‌های غربی را به موضوع ایران‌هراسی جلب کند.
نتانیاهو در گفتگو با یک هیئت خارجی که برای شرکت در کنفرانس مذکور به تل آویو سفر کرده بود، جبهه مقاومت اسلامی و گروه‌های تروریستی ساخته دست اسرائیل و شرکایش را از یک جنس دانست و همه آنها را به ایران منتسب کرد. وی در توهینی آشکار به جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مقاوت گفت: "دولت اسلامی [داعش] و حماس و القاعده و النصره و بوکوحرام و حزب الله که تحت حمایت ایران هستند، همگی شاخه‌های یک درخت سمی هستند."
عصر همان روز، نتانیاهو در کنفرانس امنیت سایبر اعلام کرد که اسرائیل بر روی زمین و در فضای سایبر درگیر جنگ با گروه‌های تحت حمایت ایران است.
وی افزود: "حوزه سایبر به طور فزاینده‌ای در حال تبدیل شدن به یک میدان جنگ است."
در جریان حملات سال ۲۰۱۴ اسرائیل به غزه، و در پاسخ به جنایت‌های این رژیم، حماس با شلیک موشک از هوا و با اعزام نیرو از طریق تونل‌های زیر زمینی به اسرائیل حمله می‌کرد. نتانیاهو گفت حماس در فضای سایبر نیز با تلاش برای حمله به زیرساخت اینترنت کشور به جنگ اسرائیل آمد.
نتانیاهو اظهار داشت: "در مورد موشک‌ها و تونلها، می‌دانیم از کجا می‌آیند، می‌دانیم دشمن کیست. اما در دامنه‌های دنیای سایبر هیچ صدایی وجود ندارد. هیچ دشمنی که براحتی قابل تشخیص باشد وجود ندارد."
وی توانایی اسرائیل برای ایستادگی در مقابل آن حملات را مدیون سرمایه‌ گذاری‌های این کشور در حوزه سایبر، مخصوصاً در صنعت دفاعی دانست.
نتانیاهو گفت: "برای تامین امنیت سایبر یک گنبد آهنی وجود دارد که با گنبد آهنی ضد موشکی برابر است. این گنبد به ما اجازه می‌دهد جنگ را ادامه دهیم، اجازه می‌دهد زندگی روزمره در اسرائیل جریان داشته باشد."
جروسلم پست در خصوص سرمایه گذاری‌های رژیم صهیونیستی نوشت: "اسرائیل در حال سرمایه گذاری در ساخت جهش‌های کوانتومی (quantum leaps) در حوزه امنیت سایبر است. این سرمایه گذاری‌ها همچنین می‌تواند یک موتور عظیم رشد اقتصادی برای کشور فراهم کند.
نتنیاهو در بخشی از سخنانش گفت: "ما به حفظ و ارتقای جایگاه اسرائیل به عنوان یک قدرت جهانی سایبری متعهد هستیم و برای این کار باید سیاست‌هایی اتخاذ کنیم که از فضای سایبر به عنوان یک فضای باز و اساس رشد جهانی حفاظت کند."
طی 3 سال اخیر، توسعه ظرفیت سایبر و توسعه اینترنت از بالاترین اولویت‌های اسرائیل بوده است. نتانیاهو ادعا کرد اسرائیل در این حوزه پیشرو است و افزود: "با در نظر داشتن یک افق دراز مدت، در حال ساخت یک محیط سایبری اسرائیلی هستیم. قرن حاضر زمانی خواهد بود که یا به امنیت سایبر دست می‌یابیم، یا فرصت‌های فوق العاده‌ای که پیش روی انسانیت قرار می‌گیرند را از دست خواهیم داد."
نتانیاهو همچنین گفت: "هیچ شخص یا ملتی در جهان وجود ندارد که به امنیت سایبر نیاز نداشته باشد." این در حالیست که اسرائیل از بزرگترین مهجامان فضای مجازی به شمار می‌رود. موسسات امنیتی بین المللی و کارشناسان این حوزه از ویروس استاکسنت به عنوان یکی از بزرگترین حملات سایبری تاریخ نام می‌برند. ویروس استاکسنت محصول مشترک اسرائیل و آمریکا بود که برای فلج کردن مراکز اتمی ایران ساخته شده بود.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.