about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌ المللی بازی‌ های رایانه‌ ای با نگاهی ویژه به موضوع “توانبخشی شناختی و بازی‌ های رایانه‌ ای” با همکاری و مشارکت دانشگاه‌ های اصفهان و کاشان، دوم اسفند ماه امسال گشایش می‌ یابد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ با هدف کمک به رشد و توسعه دانش و فناوری‌ های مرتبط با بازی‌ های رایانه‌ ای و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی، هنری و صنعتی، چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌ المللی بازی‌ های رایانه‌ ای فرصت‌ ها و چالش‌ ها با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌ های شناختی در کاشان برگزار می‌ شود.

 چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌ المللی بازی‌ های رایانه‌ ای با نگاهی ویژه به موضوع “توانبخشی شناختی و بازی‌ های رایانه‌ ای” با همکاری و مشارکت دانشگاه‌ های اصفهان و کاشان، دوم اسفند ماه امسال در دانشگاه کاشان گشایش می‌ یابد.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌ های شناختی به همراه هفده مرکز و نهاد فرهنگی، آموزشی، تحقیقاتی و فنی در برپایی این دوره از کنفرانس ملی و بین‌ المللی بازی‌ های رایانه‌ ای مشارکت دارند.

این کنفرانس حوزه‌ های روانشناسی، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، حقوق، اقتصاد، مدیریت، علوم اجتماعی، هنر، پزشکی و آموزش را در برمی‌ گیرد و کاربردهای آموزشی، درمانی، تبلیغاتی، فرهنگ‌ سازی، تحلیل روانشناختی درمان و ارتقای سلامت روانی، جامعه شناختی و فرهنگی، مدل‌ سازی احساس و هیجان، فناوری‌ های مطرح در تولید و توسعه، تحلیل زیبایی شناختی و هنری، فرآیند توسعه و مدل کسب و کار، هوش محاسباتی در بازی‌ ها و سایر محورهای فنی، هنری و علوم انسانی مرتبط با بازی‌ های رایانه‌ ای از مباحث و موضوعات این کنفرانس است.

در چهارمین دوره کنفرانس ملی و دومین دوره کنفرانس بین‌ المللی بازی‌ های رایانه‌ ای شماری از محققان و دانش‌ پژوهان داخلی و تعدادی از متخصصان از چندین کشور شرکت دارند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاست جمهوری، ایده برگزاری کنفرانس «بازی‌ های رایانه‌ ای؛ فرصت‌ ها و چالش‌ ها» برای حمایت و راهنمایی پژوهشگران حوزه‌ های مختلف از سه سال گذشته در دانشگاه اصفهان مطرح و پایه‌ ریزی شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.