about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کنترل چین روی شبکه برق فیلیپین

کارشناسان فیلیپینی معتقدند که چین کنترل شبکه برق این کشور را در اختیار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان فیلیپینی، جمهوری خلق چین ابزاری برای قطع شبکه برق این کشور دارد. به بسیاری از مردم فیلیپین در این خصوص هشدار داده شده است. رسانه‌های خبری خارجی نیز درمورد این ماجرا نگران شده‌اند. چین نیروگاه‌های زیادی در سراسر جهان ساخته، که دور از واقعیت نیست که بخش بزرگی از آن نیروگاه‌ها به نوعی با هدف کشتار ساخته شده باشند.

مقاله «Daily Mail» با اشاره به نقش پکن در زیرساخت‌های جهان هشدار داد که چین می‌تواند شبکه برق فیلیپین را قطع کند؛ گزارش قانونگذاران فیلیپین نشان می‌دهد که امنیت ملی این کشور به دلیل دسترسی چین به شبکه برق کاملاً به خطر افتاده است. اما نمایندگان دولت با اشاره به کنترل کامل شبکه برق از سوی فیلیپین این ادعا را تکذیب کرده‌اند.

با این وجود محققان براین باورند که درصورت عدم توانایی فیلیپین برای کنترل کامل شبکه برق، باز هم چین می‌تواند به شیوه دیگری شبکه برق را قطع کند. هر کشوری با توانایی‌های پیشرفته جنگ سایبری قادر به قطع شبکه برق یا حداقل ایجاد اختلال در آن است.

با اتصال بیشتر شهرهای هوشمند، در بسیاری از زیرساخت‌های بسیار مهم می‌توان از طریق جنگ سایبری و اطلاعاتی اختلال ایجاد کرد. به‌روزرسانی بیشتر منجر به آسیب‌پذیری بیشتر خواهد شد.

به گفته کارشناسان، این نوع جنگ پیشتر نیز وجود داشته است و می‌توان در مورد استاکسنت یا حمله سایبری ایران و توانایی‌های سایبری تهران، تل‌آویو و مسکو در گوگل جستجو کرد. با توجه به مواردی نظیر هوش مصنوعی و الگوریتم‌های تسلیحاتی به‌راحتی می‌توان در مورد نحوه قطع شبکه توزیع تسلیحات یا زیرساخت‌های بسیار پیشرفته فیلیپین اطلاعاتی به‌دست آورد.

به‌طور خلاصه، فیلیپین مدعی است که چین نیازی به کنترل شبکه برق ندارد؛ اگر هدف پکن قطع توزیع انرژی در این کشور باشد، تنها کاری که باید انجام دهد استفاده از فناوری جنگ سایبری خواهد بود. درصورت وقوع یک حمله سایبری، شاید زیرساخت‌های قدیمی‌تر به‌راحتی تحت تأثیر قرار نگیرند؛ سلاح‌های سایبری برای هدف قرار دادن افراد، بلکه برای هدف‌گیری زیرساخت‌ها و شبکه‌ها طراحی شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.