about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کنترل موش، به كمك ذهن انسان

پژوهشگران چینی، روشی را برای کنترل موش از طریق امواج مغزی توسعه داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ یک تیم تحقیقاتی چینی سیستم جدیدی توسعه دادند که می‌توان با کمک آن کنترل ذهن موش را در اختیار گرفت. این تیم یک سیستم اتصال بیسیم میان ذهن انسان و مغز موش برقرار کرده و بدین شکل انسان می‌تواند امواج ذهنی را به مغز موش مخابره کرده و حرکت این جاندار را داخل یک هزارتو کنترل کند.

جزئیات این سیستم که رابط مغز به مغز (Brain-to-Brain Interface یا BBI) نام دارد، در نشریه‌ی علمی Nature توضیح داده شده؛ در واقع مغز انسان به رایانه وصل می‌شود و این دستگاه امواج مغزی را رمزگشایی کرده تا آن را به الکترود‌های تعبیه شده در ذهن موش انتقال دهد.

محققان پس از توسعه این روش به تمرین موش‌ها پرداختند و با قابلیت کنترل ذهن موش سعی کردند اختیار حرکات این جاندار را در دست بگیرند. یک گجت کوچک روی پشت موش قرار می‌گیرد که وظیفه دریافت امواج مغزی ارسال شده را برعهده دارد.

علاوه بر این، یک دستگاه موج نگاری مغز (EEG) نیز در این گجت کوچک تعبیه شده که می‌تواند امواج مغزی موش را سنجیده و ثبت نماید. طی اولین آزمایش، موش داخل یک هزارتو قرار گرفت و تیم تحقیقاتی تلاش کرد با دستگاه کنترل ذهن موش، این جاندار را در انتخاب مسیر حرکت صحیح راهنمایی کند.

استفاده از EEG موجب شده که نیازی برای اتصال الکترود به ذهن انسان نباشد و آنها بتوانند تنها با کمک این گجت به کنترل ذهن موش بپردازند. البته این روش خالی از اشکال نیست چرا که سیگنال‌های ارسالی برای موش را ضعیف می‌کند.

علاوه بر این سرعت انتقال امواج نیز پایین بوده و کاربر باید تاخیر موجود را در نظر بگیرد تا بتواند به درستی کنترل ذهن موش و حرکاتش را در اختیار داشته باشد. این سیستم قادر است دستوراتی نظیر پیچیدن به راست و چپ را مستقیماً انتقال دهد اما دانشمندان برای مخابره‌ی فرمان «حرکت مستقیم» از پلک زدن استفاده کرده‌اند.

نتیجه این آزمایش نشان می‌دهد که سیستم BBI تا ۹۰ درصد توانسته ماموریت خود را با موفقیت به سرانجام برساند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.