about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کنترل رایانه‌ها با حرکت چشم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در آینده‌ای نه‌چندان دور برای استفاده از رایانه‌ها تنها خرید یک نمایشگر کافی است، زیرا با استفاده از فناوری ابداع‌شده توسط شرکت نوپای Eyefluence کنترل رایانه‌ها با چشم ممکن می‌شود.

شرکت یادشده به دنبال طراحی فناوری‌هایی است که استفاده از رایانه‌ها را، بدون استفاده از دست و صفحه‌کلید ممکن کند. Eyefluence هم‌اکنون در حال آزمایش فناوری است که در قالب آن از یک عینک واقعیت افزوده مجهز به دوربین برای ردگیری فعالیت‌ها و حرکت‌های چشم و دستور دادن به رایانه استفاده می‌شود.

فناوری Eyefluence کلیک کردن بر روی هر چیزی در صفحه نمایشگر را تنها با نگاهی کوتاه به آن ممکن خواهد کرد. این فناوری کاربردهای بسیار متنوعی خواهد داشت. به‌عنوان‌مثال می‌توان از این طریق برای خرید آنلاین یک لباس یا ارسال عکس آن لباس به دوستتان تنها از حرکات چشم استفاده کنید.

جیم مارگارت مؤسس و رئیس Eyefluence سهولت کاربرد و سرعت این فناوری را مهم‌ترین مزیت آن دانسته و می‌گوید اتکای آن تنها به رابطه میان مغز و چشم انسان است. قرار است در آینده رابط کاربری این عینک واقعیت افزوده ارتقا یابد تا برای استفاده از طیف گسترده‌ای از خدمات در محیط اطراف انسان قابل‌استفاده باشد. Eyefluence امیدوار است فناوری جدید این شرکت فرایند پردازش اطلاعات، حل مشکلات، آموزش و برقراری ارتباط میان انسان‌ها را هم متحول کند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.