about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کنترل تانک جنگی روسی با دسته بازی

به نقل از خبرگزاری ایسنا، تانک جدید Kurganets-25 روسیه یک خودرو جنگی پیاده‌نظام است که می‌تواند تا هشت سرباز را در کنار راننده، تیرانداز و فرمانده حمل کند.

این تانک بجای فرمان‌های سنتی از کنترل‌گر مبتنی بر یک دسته بازی دستگاه پلی‌استیشن سونی استفاده می‌کند.

تانک Kurganets-25 در روز ۹ مه (۱۵ اردیبهشت) برای نخستین بار در مراسم رژه یادبود هفتادمین سالگرد پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم به نمایش عمومی درآمد.

آلبرت باکوف، نائب رییس شرکت Tractor Plants و سازنده این تانک اظهار کرد: من دو سال برای متقاعد کردن طراحان به‌منظور ساخت کنسولی مشابه دسته بازی پلی‌استیشن سونی وقت گذاشتم تا سربازان جوان بتوانند به‌سادگی با آن آشنا شوند.

به گفته باکوف، ایده تعادل چپ به راست و همچنین این واقعیت که دسته بازی باگذشت چندین دهه به شکل کاملی ارتقا یافته، آن را به انتخاب مناسبی تبدیل کرد.

طراحی دسته بازی همچنین ایمن‌تر بوده و فضای کمتری نسبت به چرخ فرمان اشغال می‌کند.

تانک Kurganets-25 در حال حاضر در ارتش روسیه به‌طور آزمایشی مورداستفاده قرارگرفته و تولید عمده آن قرار است از سال ۲۰۱۶ آغاز شود.

اگرچه مشخصات این تانک هنوز پنهان باقی‌مانده، اما از حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت برخوردار بوده و دارای توانایی‌های آبی-خاکی است.

در بالای این خودرو، یک برج مراقبت قرار دارد که به نظر دارای یک مسلسل، لوله توپ ۳۰ میلی‌متری و جا برای چهار موشک ضدتانک است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.