about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

کنترل اینترنت در روسیه شدت گرفت

رئیس جمهور روسیه قانونی را امضا کرد که موتورهای جستجوگر اینترنتی در صورت ارائه لینک سایت های ممنوع، جریمه می شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان:  قانون فدرال جدید در پورتال اخبار رسمی روسیه منتشر شده است. 
بر اساس این قانون جدید، عاملان موتورهای جستجوگر اینترنتی در صورت ارائه لینک های سایت های اینترنتی که دسترسی به آن در قلمرو روسیه ممنوع شده است، جریمه می شوند؛ این قانون پس از 90 روز اعتبار اجرایی می یابد. 
مطابق قانون جدید، در صورتی موتورهای جستجوگر به شهروندان عادی لینک های سایت های ممنوع ارائه کنند از 3 تا 5 هزار روبل (48 تا 82 دلار) جریمه خواهند شد.
ارائه لینک این گونه سایت های اینترنتی برای مقام ها از 30 تا 50 هزار روبل (از 500 دلار تا 820 دلار) و شخصیت های حقوقی از 500 هزار تا 700 هزار روبل (از 8 هزار تا 11 هزار دلار) جریمه در پی خواهد داشت. 
جریمه های مشابهی برای سرپیچی اپراتورهای موتورهای جستجوگر از دستورات سازمان نظارت بر ارتباطات جمعی و ارائه اطلاعات سایت های فیلتر شده در روسیه در قانون پیش بینی شده است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.